apocum sanada teşkkürler
akif ben bi girim bakim dedim 1 cagı bekliyorum üyelk için benim üyelik patladı :)
Printable View
Rs e maşallah güzel gitmiş
offfffff Akif boy boy aldı olmmmmmm :))))
maşallah iki aracada ama rs güzel yürümüş
Hep diom orjnal jantiyla roll yapan rc gecilmeye mahkumdur:D
bu videoda roling filan yapmıyoruz akif safe modmu ne bişey varmış ondan çıkarmak için asılıo gaza egonuzu tatmin etmeyin boş boş konu açmayın bn diğer konuda yazdım olanı izleyen arkadaslar gördü göreceğini Richie Rich RC polemie girmez ayırır gider :)
fazla uzatmaya gerek yok her iki aracında geriden basarak geldiği belli
zaten rc nin sahibinin önceki videolarda nekladar adaletli oldugu biliniyor
videoda herşey ap açık belli defalarca denendi rs rcden 2 3 boy önde zaten izlemedende herkez bilir rs lerin nasıl yürüdüğünü
rc nin sahibi asla yenilgiyi kabullenmez zaten istediğini yazsada orda en az 20 kişi var şahit videodada belli detaya gerek yok..... king belli....
olm yürün gidin ya malmısınız nesiniz akifde uçucu ilaçmı kullanio nedir kendi azıyla söylio bnim arabam yürümedi senin araba arkadan gelip alio die telefonda sana anlatiodu bnde vardım o zaman şimdi neyin kafasını yaşionuz sonra burda tribe girionuz kendi kendinize siz gidin tofaşlarla deneyin eğlenin kendi kendinize bn ayırır giderim :))
Eger ilinizde birbirinizden hizli oldugunuzu idda ediyosaniz karsilarstialar ankent acin insan larin jem yorumunu gorun hemde herkez arabasini hazirlasin deneyin herkezin araci kendine gore hizlidir
hakatret icerikli konusma ercan yok suan ben akif yorumlarini kendine sakla sonuÇi degistiremezsin king rs 206 dan daha hizli ispatida var sahitleride..
hala adam gibi konusmuyorsun ulan yenikligi kabullenmeyen bisensin bide irak akarakterini belli ediyorsun her yerde sana yakisani yaptin ezik belli oluyor sen bi taraflarinida yirtsan sonyc degismez 3 boy uc boy olarak kalicak zaten senin adam olmayisin orjinal yazilim vardeyip 7.800 donmen yalancilik geninde var demekki.. sana tekrar cevap bile yazmicam.
:))))))))):hahaha:
Arkadaslar bu sekilde konusmaya kirmaya gerek yok birbirinizi
Rs de rc de kendi klasmaninda kendini kanitlamis araclardir
Ben eski rs kullanici si olarak bi rs in nasil gittigini col iyi bilirim
Rs i 5000rpm devirin altinda bastirirsan farkli gide ustu bastirir san farklo gider
Rc de kisa var sanirim kisaya gore yan yana gitmesi normal altta bastirmasi dahilinde ama rs in
Devrinde basilirsa onune veya yaninda gitmesi biraz zor tarafsizdir yorumum
Ayıptır aynı şehirdesiniz
normal rs olsa sıkıntı yok boy boy ayırır orduda fırat kardeşimin arabası var dehşet yürüyor tüpü yeni sökülmüş trabzonda çarpışan oto olarak kullanılıp 92 model şahin s le kafa kafaya takasa gelen rs olunca pek yürürün ne durumda olduğu belli ztn. o speclere rağmen.