Toplam 3 deneme vardi eren digerleri varmi?
Printable View
her iki aracada masallah ama NG gene formunda :)
İki araca da maşallah
maşallah mami abime :icon_tup::icon_tup:
Ng yi geldik gördük begendik masallah kiz gibi tertemiz allah kaza bela vermesin :)
Yeni velocityleride hayirli olsun güle güle kullan mamicim :)
Velocity demisken Turan SEZGİN kardesime tesekkur etmeden gecmeyelim iyiki bize o yeri onermis o sayede basta white rs olmak uzere birsuru araca orda borozan yapildi...
Ayrica konu acmadim ama Reg Selçuk diyorum adam diyorum kardes diyorum insanlik dostluk budur diyorum , sabahin köründe bizi karsilayip gecenin biyarisinda tekrar yolcu edene kadar bir saniye bile yanimizdan ayrilmadi kendi arabasiyla ordan oraya bizi gezdirdi ilgilendi sonsuz tesekkurler kardesimm :)
crm Suat kardesim seninlede cok hos sohbet saatler yasadik özellikle yedigimiz kebabin tadi damagimda kaldi ankaraya gelirsen mutlaka senide biz misafir etmek isteriz :)
Mami panpaa, sanada tesekkurler ilgin alakan icin adamsin :) ahm ahmet ,um alican sizlerede tesekkuler efendiliginizle dostlugunuzla bizleri memnun ettiniz sizlerede tesekkurler :)
eren maşaallah kardeşim çok güzel olmuş çok emek verdin, ng 106 zaten herzaman lider, ciddi bir araç
İki aracada maşallah güzel deneme olmuş f7r ng ile bu şekilde gitmesi gayet iyi bence :)
clio daha da hızlanacaktır ayarsız bu kadar yürümesi bile çok ii
maşallah mami abi