rc dede port polish yok, ince conta yok :D
Printable View
basimiz nasi bi belaya girer anlamadim yakalarlarmi bizi youtube google :)
Su link koymayi bi ogrenemenedik ya
AP RS'e maşaallah :)
rs ye yazilim yapip denemek lazim 5 vites kisa disliyi takip denmeli :)bu hli bile yeterli rs i ureten muhendisin kurbani olayim bole yuricek ve bu kadar az yakicak okadar arabam oldu yakit konusunda beni tek uzmeyen rs.
telefondan girenler icin link koysaydiniz cok iyi olurdu.....
fox tv ye kapak olmayin:D
kendini eğlendiren zavallı akif o videoda denemediğimizi ve beni bir türlü geçemediğini sende biliyorsun bende neyin peşindesin neyse büyünce geçersin sıkma canını :)
ban yedin akıllanamadın şimdi gene bastan baslıyoruz sende 10 gram erkeklik olsa karşıma çıkarsın videoda herşey ap açık ortada her iki araçda geriden basarak geliyor ve videoyu çekenler şahit sen hala yediğin boyları kabullenme. allah seni bildiğ gibi yapsın. inş bi yerde karşıma çıkarsın o zaman görüşücez nası olsa aynı memleketteyiz....
benimle prblemi olan yerim belli evim belli işim belli eski kovulduğun serviste çalışıyorum :) cafede bi laf demiştin hatırliomusun arabm yürümedi bu gün RC çok iyi yürüyor rs lerin ne yapcağı belli olmuyor günü gününe uymuyor demiştin bnde RC polemie girmez ayırır gider demiştim :D
sen anca hayal dünyasında yaşarsın king belli senn işin bitti bu satten sonra anca tek basına roll yaparsın artık seni techturkey ailesi ve ordudaki herkez seni tanıdı karakterini ve kişiliğini gördü giresundaki herkez de anladı nekadar adam oldugunu denediğin tek bir arabada bile sorunsuz roll yapamadın istediğini yaz burya sonuç değişmez akifff boyy booyy ayırdı olm lafı değişmez.. senin rc yrümez..