yine kaçırmışız asi staylalar birbirine girmiş. 300 Tl ye kiralanan ferrarinin irtibat bilgilerini bekliyorum bu arada :)
Printable View
yine kaçırmışız asi staylalar birbirine girmiş. 300 Tl ye kiralanan ferrarinin irtibat bilgilerini bekliyorum bu arada :)
anılı otoclupten forumsal tanıyorum yuzyuze gormuslugum yok .
nerden baksan 5-6 sene olmustur .o zmnlar ehlıyetı yoktu .aynı bu sekılde konusurdu.
ama hercumlesınde megane2expression6ileri105 beygir derdi megane2 asıgı bı cocuk .bı gun talıhsız bir sel olayında aracları perte cıktı kastamonuda anılların kaskodan pert bedelini alıp yeni araç aldılar ne aldılar biliyomusunuz megane2expression6ileri105 beygir .anlamadım bn durumunu bıgun solumdan kalkmısım sanırım bı cürretle anıla kardesım sen nıe surekli megane2expression6ileri105 beygir diyorsun dedim .demez olaydım.
vay efendım megane soyle arabaymısta boyle arabaymısta.işin garibi peder beyde megane2 kullanıo ayıptır soylemesı arkadasınkınden donanımlı.
neyse o gun yıne muhabbet sacma sapan bı yere gıttı yok ben polisim seni bulurum ve ye dondu kı goruyorsunuz hala polıs olma derdınde arkadas yunus olucam dıyor.
neyse aradan yıllar gectı ama bn anılı hıc unutmadım .klavye delıkanlısı demıstı bana zamanında.
1 senemı 1 bucuk sene oncemı ne anıl sıteye uye oldu.
onu tanımakta zorlanmadım.ımzasında megane2expression6ileri105 beygir ve fotosundakı grı megane arka sıradakılerın cekıldegı yerdekı arac fotolarıyla bunu tespıt ettım.
bı konusunda anıla ımalı olarak yazdımdedımkı umarımaotocluptakı muhabbetlerı burda tekrarlamazsın dedım 1 sene gecmediki anıl beni yanılttı.
Teyze çekelim arabanı diye, teyzemden alınan arabanın son halidir. Olay 2-3 sene kadar önce yaşandı. Araba 6 aylık S3. Perte çıktı ve yenisi alındı. Bu konu başlığı ile açılan konulara ibretlik olsun diye eklemey çalışıyorum. Siz siz olun iki adım fazla yürüyün ama arabanızı bence kimseye vermeyin.
http://c1212.hizliresim.com/14/l/h0kg8.jpg
Baz durumlarda mekanlar mecburen valeye vermek gerekiyor.Mekanın otoparkı açıkcası müsait olmuyor.Bir kaç mekanda mecburen veriyorum bende ama takip ettim trim den falan rakamlar çok sabit bazende 1-2 rakam oynamış oldu.Artık kader kısmet diyip vericez yapıcak birşey yok sanırım.
Sanırım 2005 yada 2004 dü bostancı sahilde bir olay olmuştu belki o zamanları başka arkadaşlarla hatırlar.Bostancı sahilde kapkara diye bir yer vardı yol tarafında kalkış otopark alanında ve kaldırımda set'de araba cevirirdi herkez.Oraya çok yakın bir mekandaki vale'lerde müşterilerin araçlarını alıp park etmeye oraya gelirdi ve getirirken arkadan itişli araçlarla yanlama falan yapıyorlardı.Bir tanesi o zaman Yeni CLK Coupe vardı otomatik park yerinde sanırım lastik yakarken motoru patlatmıştı.Belki başka arkadaşlarda hatırlar olayı.
At avrat silah başkasına verilir mi arkadaş :D şaa bi yana izmirdede bi tarihte bi gece klübünde valenin kullandığı bir porsche pert olmuştu :ofk: