benim 1280kg + 2 kişiyiz(170kg) = 1450kg
vti da 1060kg + 3 kişi (245kg) =1305kg
arkadaş ısrarla ben bır kışı fazla oldum oyuzden kıyaz alınamaz dıyor ama total ağırlıklar ztn kıyas degıl dıyorum.
benim 1280kg + 2 kişiyiz(170kg) = 1450kg
vti da 1060kg + 3 kişi (245kg) =1305kg
arkadaş ısrarla ben bır kışı fazla oldum oyuzden kıyaz alınamaz dıyor ama total ağırlıklar ztn kıyas degıl dıyorum.
bu denemeden total agırlıkları dengelemeye calısmak sacma olur en dogru yontem teke teke cıkılıp denenmesı olur. aracın fabrıkasyon agırlıgı uzerıne deneme ıcın yuk eklemek sacma bı mantık sonucta ıkı aracında sanzıman oranları ws kendı agırlıklarına gore ayarlanmıs kı vti 3 kısı ıle kıpırdamaz kı yerınden1.8 dedıgım gıbı oldukca ıı sonuc alınmıs sanırım son ıslemlerden sonra bu konuya acıklık getırıcez ufukla kımse kımsenın aracı hakkında yalnıs yorum yapıp kırıcı olmasın derım ılk fırsatta denıcez gorucez 1.8 stock a yakın bı vti la nasıl yurudugunu maksat muhabbet gecme gecılme kaygısı da olacagını sanmıyorum ıkı tarafında
ufuk maşallah aracın çok iyi tutunuyor, harcadıklarının performans olarak karşılığı alınmış bence![]()
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
son iki yoruma katılıyorum.
ufuk çok daha iyilerini yapmak istiyorsan jant ve hatta lastik ile de oyna 21 kilo bi teker. hafif jant ince lastikle biraz daha iyi olur arka koltukları da sökersen bence istediğini alırsın.
ilk deneme yapılan yol yokus yukarı degılmı ?
yok degıl. belkı cok hafıf bı egım varmıdır bılemıyorum.
neyse zaten konunun bı onemı kalmadı. ben yaktıgıma karsılık aldıgım performansdan memnun kaldım =)
bıde teke tek basılır daha net gorulur. herkese yazdıgı yorum ve fıkırlerı ıcın tesekkur ederım...
maşallah araçlara birde anlayamadığım neden o kadar yüksek hızda(90-170km/h) bastınız 40 ya da 60 tan basılsaydı daha keyifli olmaz mıydı
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
trafık vardı ıste kahretsın oyzden cok dusuremedık hızı. ve 200 e kdr da basamadık
![]()
vtec 1180 civarı
sedan agırlık o. roll dekı hb.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)