ibo sanada maasallah bukadar kisami yorum sanki yoldan gecen birini izlemissin
Printable View
kanka uzun uzunyazmaya gerekyok kısa ve öz söledim sen canımsın osmanda eski arkadaş yazacak engüzel yorumun bu olduğunu düşündüm emmoğlu
ulan iki dakka formu bıraktık hemen atarlar havalarda uçuşmuş :) atmosverik gsi lar bile atara geçmeye başlamış benle yapacak atmosverik gsi önce kadiri 8-10 boy geçmesi lazımki benle biraz çekişebilsin :) benim gördüğüm en hızlı gsi kz kadirin gsi dır varsa ben daha hızlıyım kadirden diyen adam burda klavye atarlığı yapmasın ayarlıyalım bir rolling kadirle denesin 10 boy geçenle denerim sonuçta benzin yakıyoruz milli servet bu arada bende 28 takmayı şu aralar düşünmüyorum böyle çekişmeli güzel oluyor öteki türlü çekişme kalmayacağı için zevli olmayabilir :) ama bu halinden biraz daha orjinal turbomla giderim var speclerime yakın araç olursa limitlerimi kullanırım devranla denerken aracım zaten sökük kapıda yatıyordu toplama gereği duymadım ama limitlerdede gelmedim bunun basınç .1,7 yapma etanöl koymasıda var arkadaşlar devranla rolling zevkli oluyor oda yasin gibi iyi bir arkadaşımız o yüzden ortalığı kızıştırmaya gerek yok :) :)
karanlık birde imzanda astra coupe yazıyor başkasının aracıyla gider yapmak yakışmıyor sana ben sana başkasının aracını getirmiycem bilgin olsun ;)
haha hacı,
kadiri boşver adam KING :D
Kadett kadiri geçer zaten,
kadirin de kadett inde benzinine yazık, hem kadirin ayarı yok, ayardan sonra daha iddialı olur, para çokomel eğrisi bir yerden sonrası (: normal yani... (kadircim yanlış anlamayasın hea )
ondan dedim senle direkt kadett i deneyelim diye,
hem kadett i geçersen benle denersin :D:D:D:D