White Rs- Specleri yazmama gerk yok Biliniyo zaten
Golf GTİ -Stage1
yorumlarınız seviyeli olsun lütfen teşkkler İyi seyirler
LİNK: White Rs vs Golf GTİ--Percussionali-- - YouTube
BUDA BONUS
LİNK: Golf Gti vs S3 --Percussionali-- - YouTube
White Rs- Specleri yazmama gerk yok Biliniyo zaten
Golf GTİ -Stage1
yorumlarınız seviyeli olsun lütfen teşkkler İyi seyirler
LİNK: White Rs vs Golf GTİ--Percussionali-- - YouTube
BUDA BONUS
LİNK: Golf Gti vs S3 --Percussionali-- - YouTube
Baya farkli rs masallah erkut hade artik sira bende
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık
POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)
Maşallah kadir abi sende rs de formunda![]()
Crm performance
rs geçen seneki halinden 8 boy hızlanmış..ben 4 5 boy geçerken hatta uzunda 7 8 boy olurken şimdi uzunda bile 4 boy önde.s3 e de maşallah.kendi arabama da maşallah
maşallah rs herzaman ki gibi yine çok iyi
Ahaha sıkıldın deemi ,parçaların gelsinde düşersiniz yollara
Şaka makinesi olacak bazı arkadaşlar ciddi şaşırcak
Sağol Alperim ,White Rs den Kemer deki kankası K 106 ya selam
Eyvallah fatii artık sizlerin videolarını görmemize az kaldı çok sabrettiniz gerçekten![]()
Güzel bir gün oldu. Rs ve Gti a maşallah. İkiside çok hızlılar. Benim arabanında birazcık oynanma vakti geldi artık.
Ali Can Calis
kadir abi çok güzel maşallah.
araba biraz daha devir dönmek istiyor gibi geldi bana sesten ama?? üst devirlerde hiç bayılma yok çevirirken ve vites attığın yerde
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
golf un kondısyonu yaklaşık 2 yıldır hiç değişmedi..ne 1 adım ileri ne 1 adım geri gitti.benim geçildiğim hiç stock m3 olmadı bugune kadar.senin arabanın maşallah ı var.gerçekten çok farklı eski haliyle hiç alakası yok.
maşallah rs eBladerk le baglan hayata
![]()
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
maşallah 3 ü de çok sıkı araçlar golf harbiden gördüğüm en güzel yürüyen en ömürlü sağlıklı araçlardan biridir öyle N/A araçları kolay kolay yanında barındırmaz en net cevabı doğukan ve fatih verdi minimum 8 boy almışsınız dediler biz insanlara bu kadar hızlandık dediğimizde boyları sayamadığımız söylüyolardı demekki sayabiliyomuşuz bugünlerde kadir abiyle devir kavgamız var ben diyorum dönelim güç hep var o gerek yok diyo dönüşte devri az daha açtım hiçbir kesilme görmedim tık demiyoama kadir abiyi kesiciye girerken göremiyoruz
ali bu sefer de cep telefonu melodimi bulmuşsun haftaya istanbuldayım bakalım daha ne süprizler gelecek senden
ECUTECH İstanbul
videodan o kadar net anlaşılıyo ki devir istediği arabanın. erken atıyormuş gibi vitesi resmen. tabi ustası sizsiniz ama fikir söyliyim dedim. dvir dönerse daha çok gideceğine inanıyorum rs'in. bi üst vitesi neden daha güçlü yerde yakalamk varken devir dönmeyim ki![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
rs in maşaallahı var ama bu kasa golfun bukadar gidebileceği hiç aklıma gelmezdi 3. attıklarında biraz geri kalıyo sonra hep peşinden geldi maaşallah ikisinede
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)