yazdan kalma bir video özgünle ayarı ilk yaptığmız günden yakıt pek iyi değildi avans vuruyordu ama sıkıntılı bir durumda yoktu fazla,o zmancan sonra 1-2 deişiklik oldu yakında yenisini çekmek lazım
bırıde arabam tam hazır olarak denedım desın yav
kardeşim s2k ayarladım renk renk sana ne zaman denıyoruz Bs felanda gelir
Cem ın mını yı hondaların arasına alalım tadı cıksın
ezelim diyosun bi gün yüzü görmedi garibim zaten, hep hızlı kankaları var onun bak bitaneside alttan alttan konuyu takipte hiç sesi çıkıyormu. admiseR1 Tamer efendii..
ezelim diyosun bi gün yüzü görmedi garibim zaten, hep hızlı kankaları var onun bak bitaneside alttan alttan konuyu takipte hiç sesi çıkıyormu. admiseR1 Tamer efendii..
hahaha varmı şimdi vaat edilen deneme cupra 2 kişi cooper tek kişi deneme akşam reis )
Tamer cikartirsa cuprasini gelirim benim icin buyuk zevk
Hayırdır Fn2 de şanzımanda dişli yerine çakıl taşı falan mı kullanıosunuz olm. Geçen senede sıkıntılıydı bu dönemler gene sıkıntılı. İnsan gibi at şu vitesleri yaw.
Hayırdır Fn2 de şanzımanda dişli yerine çakıl taşı falan mı kullanıosunuz olm. Geçen senede sıkıntılıydı bu dönemler gene sıkıntılı. İnsan gibi at şu vitesleri yaw.
Aynen haklisin Alper gecen senede bu zamanlar bozulmustu sikinti bendemi sanzottami anlamadim valla benim kadar sanzumandan ariza veren baska fn2 yok
sword Nickli Üyeden Alıntı
tamam kanka bs yetısırse persembe dıyelım 2 tane getırıyorum beğendığınle dene
Umarim yetisir.
Engin denemek istiyordu (CUK s2k) benimle, gelirmi?