:hahaha::hahaha: torque power wins:D
Printable View
konu çok iyi ya s2k ile rs'den nerelere gelmiş:) erdem geçer hepinizi:D
harbiden bizim konuyu .iç ettiniz hee size ceza toplanıp gelin bizim s2k ile deniceksiniz :)
en iysi deneyip görmek hondas seats arada bide opel :) ismail thisörtü deiştirdinmiçrl :)
zeten birbirimizi tanıyoruzz sorun yok yanlıs anlıcek adam ne buraya yazar nede arabasını dener:icon_tup:
http://www.youtube.com/watch?v=fkJTos2d_LQ
kanka zoomlamıssın ama gene uzak:D
burda cuprada chıp yok,ctrdede kpro yok yanlıs anlasılmasın....serkanda stock galıba:D
serkan hastayım sana:D
cem serkanıda tutup getıreyım ıstanbula bı gec sunu:D
selcuk hatları karıstırma bi olm:)
erdem bde sen sekoya dıyodun yaa 2 4 6 yaparım dıyee ole de bi deneyın derım ben hem seko nası gıdıyoo bllı olurr bde beynıde sokcektın :)):
hea pa 106 ama 106 benım 106 videosuna bak sen bi:)
2-4-6 makaracı seni:):)
cupra harbiden gecsın ıstıon bılıom.. gecsınkı bişiler yap dimi:) gecılmemezlık zor şey olsa gerek:) :)
ıntegra videolarını ızledık bu arada gene;)
beklerız ortada buluşmaya en yakın bana olur :)
4000 d/d altında olmadıgı sürece s2k'da en fazla 1 boy fark ediyor defalarca denedik 6000 ile 4000 arasındaki fark en fazla yarım boy gördük. yani 6000 altında hiç şansı yok hayal kalıyor. karşısındaki araba s2k 6000'e gelene kadar atabildigi kadar fark atar sonra s2k yürümeye ve geçmeye gene başlar.
turbo araba stock olmadıgı sürece karşılaştırmak ayıp olur turbo'ya ufak şeylerle büyük güçler alınıyor. en azından bu tür sitelere girenlerin içinde stock turbo bulmakta çölde kutup ayısı bulmak gibi :D
burda s2k 1. roll'de 3500-4000d/d'dayım 3.roll'de 5500d/d'dayım ilk basıştaki fark yarım boy.
http://videos.streetfire.net/video/T...000_154019.htm
Megane Rs ve s2000 stock hallerinde s2000 geçer istediği devir olsun..Dün gördük ki Ahmet arkadaşımızın megane rs i std. ile alakasız gidiyo.. ki stock s2000 i geçmesi normal ;)
dün naaptınız kadir abi:)
Herzaman yaptığımızı :)
Denedik inceden ;)
boşver sen burdakilere gerizekalı diosun ya hiç anlatmanada gerek yok neyin ne olduğunu parlak fikir görüş ve denemelerine sen ve arkadaşlarına sakla
başka forumda bu konunun linkini verip bu forumda gerizekalılar megane hakkında atıp tutuolar demişsin çevresi geniş insan hbr alıo bi şekilde ama
biz konuyu açtıysak ahmetin mehmetin s2000 i megane beni ilgilendirmio ben kendi arabamıza göre konuşuorum çok iddian varsa clio ile magene ile hepsiyle denenir kim gerizaklıymış görürsün ondan sora ok
Burdakilere gerizekalı diyosun diye Gergi verme millete,..Ben yapılan insafsız eleştiriye demişimdir..Ben nedemek istediğimi iyi biliyorum..Çok iidan varsa denenir demişsin..Biz nezaman kimle neyi denicemizi biliriz ..
pisti olmus ya...
Şefim bu hangi forum? :) :)
Sulhide deşifre olmuş orda :hahaha: kardeşim benim :D bu arada konu ne kadar uzadı ya cıkar denersiniz olur biter tekrar sölüyorum clio s2000i gecse nolur gecmese nolur heryeri gecse nolur ne olmaz yeter kırmaya gerek yok birbirinizi..
cok bişey yazmak istemıorum ama az kendınıze gelın yani araba için böle sacma sapan laflar etmeyın.gereksiz !!
bi aracın bi aracı geçmesiyle geçilen aracın sahibinin geri zekalı olması arasında nasıl bi bağlantı var anlayabilmiş değilim. ben şimdi s2k ya geçilince gerizekalı mı olcam? ya da clio yu geçersem üstün zekalı mı olcam? burda söz konusu olanlar fikirlerdir, kişiler değil. yoksa sen beni tanımazsın ben de seni...
hem kendi forumunuzda atıp tutuosunuz bide hala üste çıkmaya çalışıosunuz
ben kendi forumumda ne atıp tutmuşum? 1400 tane mesajım var, 1 tanesinde hondayla ilgili veya honda kullananlar ile ilgili abes bi şey yazmış mıyım? bi de siz kendinize bakın.. yok megane eşek, yok o araba sığır, yok benzinine yazık ne deniyosun onlarla, yok şöyle ayırdım, böyle bilmem ne yaptım vs vs vs.. maalesef sizin bu forumunuz bu tür söylemlerle dolu...