Başarılısın gerçekten. İlk videoda karşı şeritten araba geliyor acemi olsanız zaten işiniz zor olurdu![]()
Başarılısın gerçekten. İlk videoda karşı şeritten araba geliyor acemi olsanız zaten işiniz zor olurdu![]()
Tesekkurler
CLK'da mi rahat degil gibi duruyorum? Tutunamiyoruz ya kicini kaldirtmaya calismanin ugrasi vardi
RWD hevesimi olabildigince cikarip yine ufak hizli bir seye gecmek istiyorum ya eger S2000 olmazsa
RWD olarak fazla mantikli bir secenegim yok cunku kisitli butceyle
Masallah arkadan itis baska bisey) Gordugum kadariyla merakin ve yetenegin de var, 200sx m3 vs tarzi bi arac neden dusunmuyorsun ?
Bu arada E320 nin suspansiyon orjinalmi ? Bi arkadasimda ayni kasa E200 var oda cok guzel yanliyor gobek falan donuyor ama araba asiri derecede saga sola yatiyor, bana takla atacakmis gibi geliyor![]()
e320 aynı kasa bizde de var, süspansiyon o kadar yumuşakki ben 200 geçmeyi korkuyorum araçla yaylanıp sıçrıycak diye.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Tamamen duygusal200sx S14A cok istiyorum ama surekli parca parasi vermek yorar beni, 2. arac luksum de yok gunluk yaptigim km'm cok yuksek, yakit masrafi yoruyor en basta
M3 aklimin ucundan bile geciremiyorum zaten, simdilik
Araba tamamen orijinal, icerideyken bana cok yayvan gelmiyor, pistte virajlarda disaridan cekilen fotograflarima bakinca ne kadar yattigini fark ediyordum yoksa iceride cok kontrollu geliyor bana
Evet yuksek hizda esniyor illa ki ama alisinca problem olmuyor bence, Cooper S'tn TT'den falan inince cok yatiyor geliyordur
Yuksek hizda hic tedirgin etmedi simdiye kadar, sadece saniyede 2 kere serit degistirmeye kalkinca problem oluyor yatmaktan diger manevraya yetisemiyor govde![]()
![]()
İnsanların canını hiçe saymandan mı dem vurayım yoksa kendi canını tehlikeye atmandan mı bilemedim. Yaptıgın şey gerçekten hiç hoş degil delikanlı...
Şaka lan şaka, ayagına saglık
![]()
Tango-1 never dies.
Kanka maşallah geçen sene çok iyiydi ya ,arka koltuktan çekilen videolarda 4 kişiydik hatta 5![]()
Maşallah işi çözmüşsünüz artık. kilitli olmadan yapılabilecek en iyi şekilde dönmüşsünüz .
Kaan abi kara gerek yok sen yeterince hevesini almadınmı zaten![]()
tatlı tatlı izlediim güzel olmuş videolar![]()
:ramo
Masallah valla çok güzel tbk ederimMercedes ile drift zordur bilen bilir denmiş evet gerçekten zor ben E230 v6 ile kaldırımı tadanlardan biriyim
![]()
![]()
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
Çavuşbaşında oturuyorum bendeo viraj güzeldir hem açısı güzel hemde uzun ama dikkatli olmak lazım o yolda çok fazla harfiyat kamyonu oluyor Allah korusun.
O yolun devamında o kadar geniş açılı olmasada bikaçtane daha güzel viraj vardır.![]()
Bu adamla ne alıp veremedıgın varpıste sokuyorsun yan yan gıdıyorsun
![]()
Bıraksana adamın arabasını![]()
Masallah kardesım bılek var![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)