:D:D bi yere kadar bende öyledir dedim şaşma eylemi niyetine kullanıyor dedim ama oro....unun evladı diyince film koptu :hehe:
Printable View
meşur olmuş çoktan :D magandaları sıralamasında ilkleri almışi :)
TRAFİK MAGANDASINI ARKADAKİ ARAÇ GÖRÜNTÜLEDİ - WEB TV :: Hürriyet
S.medik bir kulağını dibi kalmış derler bizim burda :)
bu videodaki muhabbetleri görünce direk aklıma geldi.
http://inciswf.com/sadasfasds.swf
yapılan şey direk barzoluk. hele kameradaki elemanı yakalasam ağzına iki tane vurmak isterim.
transit zaten bildiğin hanzo ve masum filan değil.
s2000 de ki elemanın direksiyonu iyi. vsa açık veya kapalı muhabbetleri boş harbiden.
açıkça kıskandık yazın olsun bitsin :D
yinede şehir içinde böyle şeyler çok mantıklı değil. zaman zaman ufak tefek bile olsa herkes yapıyor fakat bu kadar abartmanın sonu iyi değil.
herşey doluluk değil sana göre belki ama makyaj da bryere kadar..bana göre de herşey makas atmakta değil (başkalarını hem maddi hasara sokmak hemde hayatları ile oynamak ) gelsn düz br yola şöyle güzelce bir aklını alsınlar zaten arabasından otomatik olarak soğuyacaktır birdaha makas atmayada uğraşmaz :)
Ya dolu 106'ya felan gerek yok. 106 olması yeterli. Hatta 106 ya bile gerek yok. :D
Sosyal mesaj mode on olmalı zaten, o kadar çok insanı tehlikeye atmaya kimsenin hakkı yok. Hepimizin içinden geliyor olabilir ama önemli olan bunu YAPMAMAK... O kadar küfüre de diyecek yok... Bari vette kullanmasalardı videoda, dizel bir arabayla da çekebilirlerdi o videoyu başka çareleri yoksa. Sonra vette S2000 kapışması diye başlık koyuyorlar...
S2000 i cocuk cok guzel kullaniyor ama corvetteki kameraman kufur ustune kufurle sicti videonun icine
Nası denk getiremiyorum yolda şunları beee
videoyu çeken genç bi ilk karhaneye gittiğinde bide burda bukadar şaşırmış heralde :D
sadece s2000'in sesini dinlemek için açtım şu konuyu sonra nası olduysa bütün yorumları okudum en son sizin yorumunuzu gördüm ağzım açık kaldı.
pardon da siz bilmem kaç bin dolar para verdiniz diye istediklerini yapamazlar mı yani? ister benim kıçıkırık poloyla çekerler videoyu isterlerse maseratiyle isterlerse s63 amg ile...
yüklediği videoya da istediği ismi koyamaz mı yani? "kasam ufak olsa bu s2000'e ne saplardım" diye bile koyabilir yani bu sizi hiç mi hiç ilgilendirmez. yaşıtım olsanız aha işte asıl zengin "şey"i bu derdim sizin için ama abimle yaşıtsınız nerdeyse ve cidden hiç bi anlam veremedim şu yazınıza..
not: (saçma sapan kısaltma yapan tüm forum üyelerine bu) bi de vette nedir ya. dikkat çekme çabası mı bunlar yoksa cor yazmaya mı üşenir oldu türk halkı.. keza "teg: nam-ı değer integra"
değişik kafalara ulaşanlarda çıkıyo demek .
kısaltmalar olur bildinmi ? uzaylı görmüş muamelesi yapmana gerek yoktu