Peki bu s2000 de vsa kapalımı açıkmı cahilliğimi mazur görünüz :(
Printable View
Peki bu s2000 de vsa kapalımı açıkmı cahilliğimi mazur görünüz :(
birde 5:08 de yaptığı neydi onu anlamadım. Elfreni gibi tepki var ama yo kartık el freni olamaz herhalde..
Tabikide açık, bıraz kayıyor tutuyor zaten dıkkat edersenız. 3. vites sonlarında dıreksıyon vuruyor vsa kapalı olsa facia olur.
1-2. vıteslerde s2k cok kontrolludur. Bu video da aynı arkadaşın sanırım, bakın burda vsa kapalı belli zaten.
Honda S2000 Güngören'de Yan Yan :) - YouTube
bu adamin kirmizi 1 s2k si vardi galiba eskiden?
edit: ahanda kisisel profil :D http://www.facebook.com/harun.tastan.7
Harunun yanina bi rolling aksami binmistim arabasini tanimis vsa devrede saliyor direksiyonu 3 uncu vites ustunde fln sanirim abartilicak bsy yok arkadaslar kamera acisi arkadan oldugu icin daha etkileyici gorunuyo hepsi bu yani biraz kabiliyet biraz dot:) iste bu cikiyor ortaya
Kamerayı tutan arkadaş kesin S2000 li arkadaşın annesine aşık. Bunlar ondan sonra arkadaş diye takılıyorlar mı? Ne geniş millet olduk emenike.
babası galiba corvetteki :D
Harun biraz deli sürer de masum köylünün abardığı kadarı yok videoda.
Arkadaş kim tanıyamadım zaten bu kadar çok küfür eden adamla da tanışıyor olamam herhalde ama yolda gördüğüm insana bile bu şekilde küfür etmem arkadaşına bu şekilde hitap etmesi abes olmuş. Heyecanına vermek lazım.
Küfür eden arkadaş orgazm oluyor
Küfredip duran ömründe ilk kez böyle şeyler görüyor herhalde 10 dakika boyunca şaşılıp sövülmez ki arkadaş.
Corvette de baya temkinli kullanıyor s2k'ya göre transitin sürücüsünü corvette'e transfer edersek küfredip duran kalp krizinden gidebilir :).
VSA'ya olan saygım da arttı gidip VSA vs DSC karşılaştırması bulıyım
gercekten çok güzel kullanmış küfürler hoş olmamış..
ama allah var hakını vermıs arabanın harun kardes
Kusura bakmayın da Beylikdüzünden çoban çeşmeye bütün trafik tehlikeye atıldı siz Transitin sıkıştırmasını mı abes buldunuz ? ayrıca transiti ilk sıkıştıran da s2K nın kendisi.. durum böyle olunca sorun olan bişeyde olmaz diye düşünüyorum
ama transit şöförüne helal olsun
diğer arkadaşlarında dediği gibi Masum köylü konuşmayı düzeltemeden küfür etmeyi öğrenmiş sanırım
bu arkadaş böle videolar paylaşmaya devam ederse fenomen olur halk olarak severiz böle şeyleride küfür harbi abartmış ya
video yu çeken arkadaş kalpden gidicek gider ayak çokda küfür etti ALLAh taksiratını affetsin
Bu nasil kullanmadir boyle anlamadim, ben bile soluk soluga kaldim carpti carpacak derken. Allah korusun tekerini duz bastirsin.
Transitciye uyuz oldum, hakli bi tarafi yok, helal olmasin oyle kamyonet minubus tipiyle bu tur makas isine karisanlara. Bunun gibilerden korkacaksin iste.
Arabanın lastikler ve coilover ı ıyı bir sey sanırım delı yol tutuyor :)
fox bu video yu ne zaman ve ne diye paylaşır acaba :)
o zaman yanlışı yanlışla örtmeye çalışalım. Tamam ciddi derecede trafiği tehlikeye atıyor ve asla onaylamıyorum söyledimde zaten. Ayrıca öncesi yokki transit drek önü boşken sola geçiyor ufak ufak ve zaten önü dolu olsa s2000 o şeride geçmezdi.
12 dk video ne zaman patlayacak dedim ama hiç kimseye bişey olmadı.
Peki o esnada transit çarpıp çevirseydi s2000'i neler olurdu. Arkadaş ölseydi mesela Allah korusun.... ooo transit iyi yaptı diyebileckmiydiniz.
Kısacası her ikiside suçlu ama biri trafiği tehlikeye atıo die bizde dreksiyon kırıp sıkıştırıp kaza yaptırmaya çalışmamız mı lazım.
eren gibi geldi vette'deki ses tonu ve küfürlerden huauh msg attım cvp verirse söylerim :hehe:
Adamın facebook profilinde kendi de isyan etmiş zaten fox yayınlamış birkere :D
birisi videoda arka fona komple şöyle güzel bir müzik koysa 12 dakika boyunca o zaman video tadından yenmez küfürleri duymaktan iyidir
tehlıkelı ama s2000 harbıden fena gırıyo :D yol tutusuda cok ıyı masallah.
corvette bana 90hp gibi geldı :icon_wack :D
hiç birini hiç bir şekilde tasvip etmiyoruz ama siz bi anda Transite bunu söyleyince bende video başından sonuna güllük gülistanlık sandım :) yoksa sizde farketmişsinizki arkadaş ta bu konuda çok iyi şeyler yapmamış :)
Neyse iyi sürüyorlar deyip geçmek en iyisi
hay alimnyum ya arkadaş 2 kelimeden biri kufur izleyemedim videoyu birturlu
iyiki babam zengin değil yahu şimdiye 10 defa ölmüştüm şu s2binle
bende bi a.... s.... desem kimse alınmaz herhalde :D
direksiyon mu iyi yoksa vsa mı iyi karar veremedim
Arabayı güzel kullanmak trafikte giden tüm arabaların önüne 20-30 cm mesafede ani kırıp yan vermekse bizim buradaki çakallar Tr deki en iyi şoförler. Vurup kaçanlar da kahraman oluyor o zaman. Ha S2000 e hakim olabilir ama bu şekilde mi yapılması gerekiyor?
Edittttttt
kullanım çok iyi de bu hareketler öyle kalabalşık bi yerde tehlikeli ve o küfür ne iğrenç bişedir bi edilir iki edilir adamın başka bildiği laf yok full küfür ediyor bide ilk transite sövmüş vuracaktı diye
bu araba arada bir bizim mahallede duruyor, sokak arasında bile sıkıyor bu arkadas hiç hoş şeyler değil.
Abi bu araba nasıl böyle yol tutuyor ya :D
epic fail :( s2000 miktir ettimde corvette bukadar düştümü ya ?
hayatımda bukadar küfürü ilk defa bir videoda görüyorum :D şirket arabası transitte tam facia
valla tehlikesi ayrı tartışılıcak konu ama eleman harbi başarılı vsa ya ve elemana saygılar maşallah kazasız belasız kullansın , ters kontraları harika vsa bu kadar iyi bişey oldugunu bilmiyordum hakkı buymuş :D