Abi bu araba nasıl böyle yol tutuyor ya :D
Printable View
Abi bu araba nasıl böyle yol tutuyor ya :D
epic fail :( s2000 miktir ettimde corvette bukadar düştümü ya ?
hayatımda bukadar küfürü ilk defa bir videoda görüyorum :D şirket arabası transitte tam facia
valla tehlikesi ayrı tartışılıcak konu ama eleman harbi başarılı vsa ya ve elemana saygılar maşallah kazasız belasız kullansın , ters kontraları harika vsa bu kadar iyi bişey oldugunu bilmiyordum hakkı buymuş :D
transite maşallah çok iyi yürüyor...
Kayıt yapan çocuk özürlü herhalde normal konuşamıyor
12 dakika içinde anaya en çok ne kadar küfür edilebilir dalında rekorlar kitabına aday sanırım.
s2k sürücüsü gayet başarılı VSA yı çok güzel kullanıyor.Transitçi abimize burdan selamlar.
İstanbul Trafiğinde Makas Atanlara Kafa Tutan Transit - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
s2000'ci arkadaşı.sokup çıkarmadıkları yer kalmamış.
Şu güzelim arabada yerlere ayaklara düştüya..Arkadan itişli arabayla sistem devrede direksiyon cekmenin neresi şöförluk onuda anlamadım.Videoyu cekende hayatında ilk defa araba görmüş.
s2000 ın sahibi bayağı genişmiş zaten benim sövmeme gerek kalmadı arkadaşı sövmüş yeterince
tamam gazlarsın yanlarsın önundeki şerit bomboşken millettin üzerine kıra kıra makas atan adam apaçinin ağa babasıdır arkadaş benim gözümde
transit harika ......
Peki bu kadakar şöförlük övülüyorsa (!) VSA kapalı bu hareketleri yaparken birde video çeksinler birde öle izleyelim gerçi video en fazla 30-40sn sürer o zaman..
Cesaretli genç