sıkıldım kapattım 4. dakikasında. bu makas değilki istanbul trafiğinde çoğu insan bu şekilde araç kullanıyor zaten sol şeritten 70le gidenler yüzünden.
Printable View
arkadan gelecek ceza olursa arkadaşta tazmınat davası açsın o kadar küfür fazlasıyla karşılar :D
S2000 lerin çok çok fena hastasıyım allah ömür verirse 1 tane alacağım , videodaki çoğu şey yanlıştır o konuda size katılırım ancak videoyu izlemek eğlenceli bunu bir kabul edelim, aracın sesi aracın duruşu biraz agresif sürmesi vs... ha boş yolda milletin üstüne kayması sıfırından geçmesi ve bu tip şeyleri ben olsam yapmam boş yere sizde yapmassınız belki. Ancak bazen hakikaten sosyal msj tavan yapıyor sitede :) o da normaldir çok yönlü site binbir çeşit kendi fikrine sahip insan var. Ama yine söylüyorum videoyu izlemek eğlenceli olaya sadece bu açıdan bakmak gerek.
Fikir çeşitliğine bir örnek ;
VSA kapalı olsa muhtemelen vurur adama birton laf edilir kullanamicaksan vsa yı niye kapatıyorsun diye...
VSA açık olsa adama yine birton laf edilir vsa kapalıyken bunları yapmakda ne var yiyosa kapasında yapsın diye...
:)
Helal olsun çok güzel kullanıyor her türlü ayakta alkışlarım ama trafikte yakalayabilirsem net dalardım heralde.
Bu küfür nedir ya
Ne kadar iyi kullansa da her zaman şans onun yanında olmayabilir.
Sesine ise diyecek laf yok harika.
Küfürler videoya gölge düşürmüş
Millet kendini dk ilan etmiş nedense bu tip videolarda v1-v2 jantlı araç görmek imkansız kısmet olmadı vsa çıktı mertlik bozuldu
tanıdık yapınca DK
baskası yapınca sosyal pek ironik oluyor :)
Ele ayaga dusmus iyice s2000 ve corvette, Iki kontra verdimi makas atarken arap driftci saniyo heralde kendine, VSA aciktir kesin, ama mallik baska bisey degil, Onu bosken sirf atraksiyon olsun diye makas atiyo... gazlamaksa amac yuru git tikaninca at be hanzo
küfür eden salyası akıyor gibi konuşuyor :D