megane ile RS video çok güzrl olmuş elinize sağlık başka videolarda bekliyoruz
Printable View
megane ile RS video çok güzrl olmuş elinize sağlık başka videolarda bekliyoruz
fazla söze gerek yok MAŞALLAH...
hayirli olsun kadir ozaman..
konu zaten paylasilmak icin acilmis , genele yazilmis . sen nie gerildin bukadar anlamadim . haa cok merak ediosan da solim soner , shef kadir tool ben ve bi kac kisi daha senelerdir tanisikligi olan kisiler. burda kimse alinganlikta etmez , kavga da etmez . sanane banane olayida olmaz . bisi koyulmus illaki sorular sorulur cevaplar alinir . sizene bizene muhabbetine gerek yok . ozaman koymamak lazim , forumlara uye olmamak lazim . youtube dan yorum yapariz anca.
sagol onur bakalim hayirlisi carsambaya biter herhalde,kismet..
Mustafa dyno bahane gece kacmak sahane evlendikten sonra birgece gidemedim ;)
Geyik candir cigerdir . Izzet,1.6 gti olmayan turbolardan denedigim 3.araba seninki..ucunuzunkide hemen hemen ayni..bu aksamda turbo civic erdem kardesimizle denedik,ona karsi 180 gibi caresiz kaldik :)
megane turbonun turbo bostu nedir ayar vs ne var aracta?
reno motoruna turbo da olmaz tad vermez, eline alırsın fln demıslerdı...kadir abinin rs i inanılmaz iyi giden bir makine, kendini kac kez ispat etti zaten..yorum yapılır ama marka fanatikliğine gerek yok...
iste bu bakıs acısı bitiriyo bizi...
ben de gelym mi bnm arabam reno?
.7 bar ortalama greedy e manage var
iyi o zmn biz ogrenci spec buyuk isler basaramısız.
ii ozman bende soruyum madem ole bu piston kac beygir verior , sikistirmayi ne yapior .
simdi oldumu ? kim dalga geciosa direk ona yaz , madem her gordugune yorum yapiosun .
sesler şahane :)
masallah iki aracada nazardegmesin stok megana 0.7 bar mi piston vsvs varmi rs gecyomu banami öyle geldi video tam net degil rs tayarla hic denedinmi ??
megane'da atesleme baglandi mi?
izo kardeşim maşallah güzel yürümüş araban ;)
megane ın maşşalahı var..:)
Maşallah çok güzel video tebrik ederim.
Her ne kadar honda sever biri olsamda RS i gerçekten çok seviyorum çok güzel yürüyen bir araç.
Bide tartışma yerine birbirimizi tebrik etsek daha iyi olur.Yazılanlara deil görünenlere yorum yapılsın bence.Fazla fanatizme gerek yok.Her msjda karşıdakile dalga geçmeye gerek yok yaşa başa göre konuşulmalı!
megane cok guzel gitmiş. tebrik ederim izo.
...................
enjektör ne var map sen sörü yok kapama yapmiyomu 0.7 bar basyon ????
buyuk enj var 320 cc fln civarı...map sensoru olmadıgı icn araba yuke bindigini hissetmiyo saglıklı olarak...
hmm bu kardar eksigi var oldugu halde clio rs ile kafa kafaya gidyo vay masallah valla bende denemek isterdim 1300 kg 18 jantlar stok 1.6 0.5 bar cik basyom keske ist olsaydi iki aracda
.8 bar basıp 200hp almamısmıydın sen? gecen konusmustık. verimin cok iyi diye? insllah deneyelim ya cok isterm..
0.5 bar 198.9 hp dyno ölcümü üstünü daha hic basmadim stok oldugundan kirmak kolay olurr ;)
saol persembe gunu 1 bara cikip yeni map sensorumusle yeni mapimizi yapacagiz insallah..
Başka bişey arıyordum bu video denk geldi google'da.. :D
Hortlatmak gibi olmasın ama Rs'in sesi de fenaymış :D
İki Aracada Maşallah Güzel Denemeler Olmuş
Edit:Pardon Konu Tarihine Bakmadan Yorum Yaptım.
hahah ne video be....
Puhahaha dedim noluyoorrr, nasıl hortlamış konu ama :)
Rs'in içinde öküz besliyoduk o böğürüyo :D