bence daha gerçek gücünü göstermiyor bilal aktepe :D daha bi bukadar gideri var aletin maşallah .
Printable View
bence daha gerçek gücünü göstermiyor bilal aktepe :D daha bi bukadar gideri var aletin maşallah .
emek tecrübe ve güzel işçilikle yapılmış araç belli
maşallah araçlara
maşallah araclara bilal emeginize saglık:icon_tup:
başarılı kırmadan uzun km ler inşallah:icon_tup:
harika olmuş abicim maşaAllah canlı görüp duymayı çok istiyorum :)
Maşallah maşallah :)
maşallah sesi enfes geliyor :)
arac non vtec mi ?
birde dediğim sakın yanlış anlaşılmasın orcunun eski aracının setup ı ile koşulan süre 8 sn in çok daha altında olması gereken bi süre değil mi ? burda ben sizi önde görüyorum ??? yada ne bileyim denk gibisiniz aklım karıştı :icon_wack:soru:
sadece bilgi amaçlı art niyet gütmeden yazdım :)
elinize cebinize emeginize saglık...
güle güle kullanın..
maşallah elinize sağlık
İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Dün gece vites geçişlerini test amaçlı Hilmi ile yola çıktık. 4. vites geçişinde problem yaşıyorum problem bende değilmiş. Filtre sistemine yaptığım değişiklikten ötürü Özgün ile tekrar bakma fırsatım olmadı, afr değerlerim değişmiş dün gözlemledim. Kısmetse, Özgün ile tekrar bir yola çıkıp son halini aldıktan sonra, daha temiz deneme videoları gelicektir.
Bu videolar bir fikir olabilir aracın ne kadar gittiğine dair fakat dediğim gibi o gece test amaçlı çıkılmıştı, iki aracında eksikleri vardı.
Çok mu Çok iyi olmuşşş :D
maşallah abicm
maşallah bilal
maşallah, Allah nazardan esirgesin, bildiğim en güzel araba, yakından görmeyi çok istiyorum.
uzun km ler yapar inşallah (Satılmadan)
daha güzel videolarını sabırsızlıkla bekleyenlerdenim.
mşllh. zımba olma yolunda ilerliyor..
emegine,bilgine saglık bilal,harika bir araç yaptın..
aracın çok daha gideri var yakıt ve avans degerleri ile oynansa ki oynanacaktır illaki:D
delidana gibi olacaktır.:)
beni banlayın aga...
Bu nedir abi maşallah Ağız tadıyla binersin inşallah :)
çok iyi olmuş, çokta güzel olmuş, iyi olmuş :D maşallah allah nazardan korusun