masAllah araçlara
Printable View
masAllah araçlara
106 mermi olmuş ama pd 130 290 hp gibi gitmiyor gibi geldi bana ibiza ile bende roll yapmak isterim
osman ısterse bende ısterım bende bende :)
favori 106'ım um yine döktürmüş maşallah alican kardeşim...
soyle bırbırıne asagı yukarı denk araclarla kalabalık bı deneme tek aracla deneyıp kalmamak lazım aracı cıkardıgına degsın bıde top speed ve saglıklı deneme ıcın saat 1-2 den sonra cıkmak lazım
hafta sonu kar var son denemeler .
Maşallah araçlara. saat 6 da yapılan deneme bu kadar olur . :)
Maşallah araçlara
Um eskisine göre uzunda daha iyi yürümüş / beyin ve ayar güzel iş yapmış Erkutumun eline sağlık
Seat zaten her zamanki gibi hızlı ve agresif 10 tl ye rol yapıyosun Okanım :)
maşallah um ye çok iyi:icon_tup:
Eyvallah abim sagolasin 10 tl yaktik da olsun zevk aldik ahmet abiy soledim kimse um nin giderini bilmiyo bi hafta sonu gdelim. Denemeye diye abi benim seatta video istyo biraz abo denicek araclar cikarsa insallah denim de video cekim abi 60 70 80 heryerde basarim biliyosun :D
maşallah iki aracada.
okan'da rollingçi oldu cıktı basımıza :D kanka biz sana böyle alışmadık bize boncuk araclar cıkar sen :)
PD130 max sped kac?
İki araca da Maşallah. İkisi de gerçekten güzel gidiyor. UM, vites atarken egzosdan ateş çıktı ilk videoda bir yerde, o kısım hoşuma gitti.:)
Bunun haricinde Basın Ekspres sanırım yol; ve ciddi trafik var, aman dikkat diyeyim bir dahaki sefere..
maşallah araçlara.
okanın vitesler yavaş kalmış sanki biraz:)