maşallah araclara ,
maşallah araclara ,
maşallah ya araclara![]()
2 kere 2 kaç eder sorusuna;pek bişey etmez diyen çocuğun kafasını yaşamak istiyorum
maşallah güzel denemeler olduve ogün hava -4 5 lerdeydi sanırım donduk ama ortam sıcaktı
ismail ile safa yine en forrmda olanlar video ben çekmedim kimdede var bilmiyorum ben gördüğümü söyleyim o zaman tarafsız olarak
revo cupra ile evotech polo sanırsam bi 4 kere denediler 3 ünde polo önde 1 inde safa önde oda çok abartı değil safa tamponda yada çok az daha geride
revo rocco ile evotech rocco 3 kere denediler izediğimiz yere göre uzunda revo rocco 1 kere önde geldi evotech rocco 5 lere kadar önde sanırım revo rocco en sonda öne çıkıyo uzunu iyi ama yine çok dengeli revo rocco stage 2 ve bakımların faydasını görmüş belli önce öne çıkamıyodu
mini ile evotech cupra 4 kere denedi 1 inde cupra çok önde geldi anlaşmazlık olmuş diğerleri çok dengeli burun farkı ile birbirlerini geçiyolardı
207 rc ilede e 21swapta sağolsun metin abi bizi kırmadı zaten 185 de kesiciye giriyo çok kısa bi difransiyel var çok dengeliydi 160 larda rc öne çıkıyo
leon 1.8 tsport maşallahı vardı en son ayarlarla gayet sağlıklı olmuş roccolarla dengeli oda
zaten araçları az çok biliyoruz hep dengeli olan araçları kaldırdık birbiriyle kimse kimseyle atışmasın denemelerde 2 boy geçtim denemez o kadar başabaştı mücadeleler ama ismaile gelince safa 3 kere ismail önde geldi metin abiyede sorabilin deidği cümle şu 1 tanesinde safa önde geldi diğer izlediklerimde safa önde geliyodu hep falan dedi
öncelikle geceyi duzenleyen herkese teşekkür ederim.
safa kardeşime konuyu açtığı için ayrıca teşekkür ederim
yazmıyım yazmıyım dedim ama dayanamadım. Orda bulunan herkes video çekti bunu belirteyim.
yasin kardeşim oradaydı fakat yanlış hatırlıyo sanırım denemelerin sonuçlarını.
toplamda evotech roccoyla 5 deneme yaptık 2 si 1. vites 30 3ü 2. vites 50-60 birinde bile 140-150 km den sonra sağıma baktığımda zu roccoyu yanımda göremedim.nasıl kafa kafaya yurumusum nasıl benim önümde yurumuş anlamadım. 2. vites denemelerimizde yaklaşık 3 ila 4 boy arası fark vardı 2. 3. denemelerde 1. vitesten bastık benim aracımda shortshifter olduğundan vites geçişlerinde sorun yaşadım 1. vitesin 3. denemesinde ancak kalkabildik o videoda safa arkadaşımın paylaştığı 2. videoda mevcuttu ki oradada kamerayı 100 m geçince benim aracın öne çıktığı açıkça görünmekte sonuçta 1-2 boy farkla sonlanmakta.ki kameranın çekim yaptğı mevki yolun ortalarına doğru yani sonuçlar net değil videolarda. özellikle 2. videoda kameranın 100 m gerisinden 1. vites 30 km den kalkmıştık. yasin kardeşim herhalde önceki denememizden yola çıkarak bu kanıya vardı.önceki denemelerimizinde videosu konuda mevcuttu sanırım o denemedede sırf kırmamak için geldiğimi belirtip aracımın eksikleri olduğunu soylememe rağmen videolar çekilip aralarından seçilip gecenin 2.30 unda foruma konu açılmıştı oda neden evotech rocco revoyla eşit yururunu göstermek için. ki öyle değilmişhalbuki ben ismailciğime zu roccoya kamera takında kaç boy olduğu gözüksün demiştim keşke takılsaymış hiç bu yazıları yazmazdım
Bendede bir kaç video var zamanım olursa yükleyeceğim.
iyi günler..
Tum araçlara Maşallah güzel denemelerdi. ALp in arabasının eksikleri oldugu eşit yurudukleri gece yani stage1 ken videolar konulmuş fakat şimdi koyan kimse çıkmadı ben hala video toplamakla ugrasıyorum ben koymasam kimse açmıcaktı
Revo Ekibi olarak geceyi başarılı kapattık. Muadili araclarla yani aynı araçlarla denediğimizde sonuçlar hep Revodan yana oldu çok şükür sıkıntısız şekilde 40bin km dir gazlıyorum kısacası araçlarımızda emeği geçenlere Teşekkürü borç bilirim.
Asıl merak ettiğim aynı benim speclerden bir Revo stg2 Polo GTİ olsa bni yaklasık 3 4 boy geçer sanırım Herkese iyi forumlar...
Cem harbi gelsenize bir haftasonu ist'a ,misafirim olun? Buralardan davetler geliyor artık bak : ))
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Revolu polo gti Kayseriye gelene kadar king biziz o zamanStockta 1 boy hızlıydım şimdide eşit veya yarım boy öndeyim. O zaman revolu polo gti'ın 3-4 boy önde gideceği fikrini boşver kardeşim.
Kardeşim önümde düğün var arabaya marabaya para harcayamam valla22-25 Ocak arası İstanbuldayım ama uçakla geleceğim. Eski vwturkcüler olarak bir organize olup buluşalım ?
![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
Onları bende toplamaya calışıyorum valla ,dügün konunu hiç ettik zaten, gelmeden haberleşelim yine kardeşim, toplanırız![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Oncelikle yazilanlarda video konmamasinin kasitli oldugu iima edilmis oraya gitmeden video varmi diye kac kere sordum ve alacaginiz soylendi ben cekmedigimide soyledim en kotu telefona cekerdim ki sarji yok siz cekin diye ordakilerede dedim alp kardesim sana gelince onceki videolarin gece konmasi ben cekersem o gun koyarim kasit algilamayin her videoyuda koydum bugune kadar onceki videolarda bizden cekim en ufak bi kufur yada bi laf duydunmu dizin koydugunuz ilk videoda o videoyu ceken kimse seyi agzinda heralde yavas koysun
Denemelere gelincede ilk video en fazla farkin oldugu video orda ve orda bizim gordugumuz taraf kisaydi uzunda yine revo one geciyo diyede belirttim ilk denemede sizde video cektiniz bize koymayin dedinizde biz koyduysak o zaman stem edin iside burda atismaya getirmeyin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)