gızlı spec gelıyor :D
Printable View
Kaan masallah. Hakkaten guzel sesi var aracinin. Type r i tak kafan rahat olsun.
Aykut.
maaşallah kazasız belasız
AJ'ye kocaman maşallah çok iyi yürüyor çok video izlicez anlaşılan AJ'den:)
Kaan'ım yeni fideolarını sabırsızlıkla bekliyoruz ve bu arada avatar resmin süper AJ yakıyor etrafı MAŞALLAH :)
madem altyapımız sağlam neden orta halli giden bi vtec yapmıyoruz dedik sıvadık kolları yaza kısmetse koşturucaz biraz:)
"Kaan'ım yeni fideolarını sabırsızlıkla bekliyoruz ve bu arada avatar resmin süper AJ yakıyor etrafı MAŞALLAH "
Metin abi bu speclerle daha video çekeceğimi sanmıyorum. en azından bi egsoz olayını halledeyim sora:) zaten ihtiyarları birbirine oüşürmeyi düşünüyorum kısmetse en iyiyi rakip alıcam:P :hahaha: bi hafta sonu çekelim bikaç kare lacivert kardeşliği olarak:)
4 iyi donuyor masallah ama herkes gelisiyor orhan ciddi hazirlaniyor eee bizde bos durmuyoruz hani:))
hoba :) konuda buyuk atar söz konusu abi:) orhan abi dersine iyi çalışıyo gibi bu sefer valla.. merakla bekliyoruz 12sini zaten:) beni nelerle kabul ediyorsun abi? :)
maşallah liste güzel görühüyo bakalım demekki yine uğraşıcaz birbirimizle:) gizli spec nedir ya zaetan alamıyorum bi türlü:) bi iki ufak değişiklik olcak aramızda sanırım ama piston baya bi iş yapacaktır o speclerle
orhan abi ya saka yapicak hepimize yada arabayi yetistiremicek ***** geceye..:)
ihtiyar yap bi sc, 3.viteste s2k'lara sellektör yaparsın:D
Maşallah kanka gayet iyi şimdilik :)