Şuanda erişilemiyor :).
Printable View
Şuanda erişilemiyor :).
Acele etmeyin yaa arkadaslar biliyorum kis caniniz sıkkın atraksiyon lazim :)
Orhan simdi gel dese giderim ama eksikleri var gidersin bakicaz bende merak ediyorum sonucu
Orgahana dedigimde buydu: pr seni 2-3 boy geciyor bende pr yi 2 boy geciyorum toplamda 5 boy farkimiz var beyin yazilim 5 boy bile katsa sana kafa kafaya yururuz dedim
tuncay abi rjh nin son halini vti buluşma gecesi gördüm tamamen merakımdan soruyorum PR ile son zamanlarınızda 2 boy kadar falan onde yuruodun dımı?
anladım o gecekı gozlemlerıme gore RJH nin işi çok zor zaten o yüzden meraktayım..
onu şanzıman da yavaşlatıodu ama o kadar fark toplanıcakmı gorucez ama vtecın yazılımla 5 boy alması banada mantıklı gelmıyo acıkcası hıçbisekılde.. ama dedığım gibi belkı bakımları vs ıle eksıklerı varda onlara güvenıo olabılır
Yazın çok güzel vıdeolar izlicez inş :)
erişemiyoruz videoya...
gizlilik ayarlarını guncelledım..
RJH ile AJ hiç deneme yaptımı Kaan ?
teke tek cıkıpta denemıslıgımız yok sadece vtec bulusması gecesı donuste mito ıle denerlerken arkalarından bastım.. orhan abı ıle onurcan konu hakkında daha net bılgı verırler..
Cut out'ta kimseye 5 boy vermezz... Tuncay abi ;)
RJH ile AJ arasında kesin net bir deneme olmadı o akşamda mito ile gazlarken Orhan abinn yanındaydım aracınad gerçekten bir şanzuman problemi vardı..
Rjh son zamanlar neler olup bittiğini bilmiyorum o akşama göre AJ hızlıydı diebilirim RJH'den..
Yav sen hala ordamisin onurcanim:)
1.4 egzozla yuruyodun arti cut aut kaybettiklerimide biraz kazandirdi
Arabaci adamsin bilmen lazim aracimda piston va hic cikartamiyordu yani rahat bosaltamiyodu tekrar tekrar yazdirma bana gozunu seveyim saibe altinda birakma beni egz vardida bizmi takmadik taktikta soylemedikmi
orhan abı problemlerını halletmemıs durumda ıse denemeye gerek yok dıye dusunuyorum ama bıtmıs halıyle denemk ıstıyorum zaten konustukta denıcez..