:D
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...86046974_n.jpg
Printable View
bi ara buna benzer bişey benimde başıma geldi uzun bi konvoy gidiyordu abartısız 25 - 30 ( sonradan bu kadar uzun olduğunu anladım ) araç var bende ilk 6 - 7 taneden sonra araya girdim :)
Siyah bi ford eskort, nasıl anlatayım Film karesi gibi düşmanının üstüne kırar gibi direk üstüme direksiyon kırdı. bende o sinirle senin a... diyerek kırdım direksiyonu pek sürmedi anında önüme, arkada ekipler geldi çektik kenara
aynen sizin dediğiniz gibiymiş durumu anlattım üstüme kırınca sinirlendim falan dedim ceza falan yazma olmadı ama memurun dediği
- Kardeşim bakan koruması bunlar konvoya müdehale etti derler bakanın aracının üzerine sürdü derler seni burda bariyerlere çarptırırlar dönüp arkalarına bile bakmazlar dedi gitti
Burdan çıkan ders ise TR' mizde sıradan kişiler için vatandaşlık, insan hakları hikaye her şeyin bir kılıfı var ve pisi pisine gidebilirsin
Çok iyi olmuş. Umarım bu uygulamayı devam ettirirler.
Hele polis arabalarında bile göreve gitme şartı aramışlar ya; umarım akşam trafiğinde bir an önce evime gideyim mantığındaki polisler de takılır bunlara.
Bi akıllı bunlar var sanki..
Bizde yedik :D
ben bi defa cumhurbaşkanlığı konvoyuna yol vermedim dolmabahçe tünel çıkışı nerdeyse şeedeceklerdi :D
yine olsa yine vermem ayrı konu. en fazla 72 lira ceza keser ki o bile olmaz. tabii üzerine kırma filan onlar extrem durumlar. hyundai getz veya atosla gezmiyoruz bizde öyle dokununca bariyere girelim.
Hakimler bile gelen cezayı ödemiyor, daha önce bi hakime sormuştum ceza yediğinizde noluyor diye. Bi yere gönderiyoruz demişti de hatılamıyorum, sonra o ceza ortadan yok oluyo demişti.
Ayrıca direk başıma gelen olay aynı hakimle radara girdik. Hakim olduğunu belirtince pardon hakimim gidebilirsiniz ayrıca, şurda şurda radar var dikkat edin dedi ve devam ettik :)
Zaten o olaydan sonra avukat olmak yerine hakim savcı mı olsam diye düşünmeye başladım :D
Otoban meclis gibi olmuş, bide İ.T arabasında neden çakar far var anlamış degilim?
işkembeden atanlara bayılıyorum.
gülmekten