Serhat askan bızım kardesımız. Yazında bıraz alaycı uslup var. Yazarken bıraz daha dıkkat
Printable View
iyide tolga ben kelalpere alıntı yapmışım aramızda dönen bi makara muhabbet. senin forum kurallarına aşina olman lazım ortaya yazılmış bi durum yok yani. hiç varya aklımdan geçmeyen şeyler çok ilginç geliyor bana böle düşünmeniz.
konuşuruz bu konuyu daha bişey yazmıycam, yanlış anlaşılmışım diyorum tekrar:)
Yaa bu hp s2k neguzel yuruyo masallah.
Herzaman favorimsin tebrikler...
dostum konu disindayim belki ama "siz kimsiniz yaaa" kelimesi bile yeterlidir karsilikli kalp kirici sozlerin baslamasi icin..yazi dilinde yanlis anlasilmalar olabiliyor... aciklama yapmakla kimse kucuk dusmez daha yapici olmak gerekir kimse cocuk degil saygi cercevesi disina cikmamak gerektgini soylemeye bile utanirken suan
Abi nerenizle okuosunuz forumu yaw. Adamin yazdigindan o fikiri nereden cikardiniz anlamadim. Sakin yaw. O setupta fn2 de olsa ep3 de olsa o S2K lara gecilir. Herkes bilio sizde biliosunuz. Serhat bunun alayini neden yapsin. Hadi baskasi olsa neyse Serhati tanimasaniz diicem.
maşşallah araçlara
Şu maşallah deyip geçmeyi öğrenemedik bir türlü
Alper sen yazılanları nerenle okuyorsan bnede oramla okuyorum . Tamam uzatmayın ıste yanlış anlaşılma olmussa
tekrar maşallah diyelim :D gerilmeyin yaw..
maasallah onercm :) :icon_tup:
Oner tebrik ederim kardesim seninle denemek bi zevk olsa gerek senin gibi adamla herzaman denerim birde enesx le :)
Arabanın masallahı var
maşallah hepsine..
sesler güzel ,
gözümüz gönlümüz n/a ya doydu :)
maşallah s2k lara hp s2k farkını hissettirmiş bi tık ilerde gibi red s2k da görüntüsü ile çok güzel zaten araçların hepsine nazar değmesin maşallah tekrardan.
Masallah butun araclara, hp sampiyon gibi gozukuyor.
Bu arada eskiden beri Red in kondisyonunu cok begeniyorum, guzel bi headers + varex disinda single bi egzoz ile cok degisecektir..
cok keyıflı vıdeolardı ayaklarınıza saglık,tum araclarada masallah arkadaslar :)