dünya tepe kiralık araç var, büyük ihtimal bir filo aracıdır, öyle olunca kimse acımıyor arabalara
Printable View
adam altımda camaro var giderim demiş :D
gelmiş yokuşun başında durmuş sonra basmış ne duruyosun 1.viteste tıngır mıngır çık ya :D
İnanmış ama olmamış :D
Link verebilir misiniz?
2 tip Lüks araç vardır bir senin dediğin gibi donanıma bağlı aracın doluluk oranına göre lüks araçlar.. biride parasına göre lüks araçlar bu gün lada bomboş donanımsız araç çıkartsın 100 bin dolar fiyat çeksin oda lükse girer..
Bugün camaronun 130-150 bin dolar arası bir fiyatı olduğunu düşünürsek bu ülkede açlık ve yoksulluk sınırının Bin TL olduğunu düşünürsek.. 130 bin dolar fiyat bir araba için fazlasıyla Lüksdür..
kişiden kişiye göre değişir ama bu durum dimi :D
Abi tamam sana gore lukstur, bana gore pahali, kusura bakma ben 120 bin dolar verene hele ki v6 modeline gerizekali SS almicaksan ne aliyosun derim :), Amerikan alip V6 alana kalmak mustahak o yokusta.
Ya luks demek kalite fiyaka demek.. ona bakarsan o zaman bi tir da luks araca giriyo abi senin anlayisina gore?:D.
Ama arkadaşı tebrik ediyorum her konuda bi polemik yaratmayı başardığı için :icon_tup:
araç lüx veya pahalı herneyse konu belli sonuçta.kimine göre lüx kimine göre pahalı olsada yani kısaca bindiğin araba ne olursa olsun kar arabana deil lastiğine bakıyo video onu gösteriyo
Keşke fakirlikte&zenlikte akıl ile dogru orantılı olsaydı bazıları için, dilin kemigi yok.