süper lüküs hemide :D benzinini koymak bile lüks spor gazetesi :D
Printable View
süper lüküs hemide :D benzinini koymak bile lüks spor gazetesi :D
Link yokmudur ? Göremiyoruz :D
link isteyenler
Her yolu denedi ama... - YouTube
Geberin fakirler
bu sitede fakirin ne işi var her arabası olmayan fakir anlamına gelmez adamın arabası yok fakat parası çok gönlü zengin bilgisi zengin tecrübesi zengin :D
görgüsüzlük diz boyu ben bu senayoyu hatırlıyorum arkadaşıda hatırladım şimdi makam araçlı bi konusu vardı hatta bu yüzden ban yemişti . sende para çoksa bizdede para çok gibi :D Bizde para çok gibi - YouTube
Saka degil cok zenginim tahammul edemiyorum.
Paradan onemlı seyler var, ama onlara ulasmak ıcınde para lazım beyler
Pekte paylasmayi sevmem parayi oyuzden bukadar zenginim. Sana allah versin. Oyuzden sen kendin biriktir 1000 tl 2000 tl belki bir gun alirsin ;)
bari sendeki camaro yu kirala :D
fakırler goremez kardesım.gel otur yanımıza ates etrafında ısınmaya calısıyor,usuyoruz reıssss :o
http://www.meydansozluk.com/gorsel-b.../usuyoruz+reis
:D
benim 19" kış lastiklerim var fakir mi sayılırım zengin mi :)
Ben 11 koyun agasiyim, Bu siteyi satin alirim lan
Beyler birazdan butun dunyaya servetimi dagittigimi acikladigim bir mail aticam. 10 arkadasiniza yollarsaniz cidden size paramdan vericem. Ben denedim vallahi veriorum para.
harcadığı yakıta 4 kış lastiği almıştı :D
Geri geri çıkma hareketi en doğru olanı vites oranı panitaj çekmeye pek müsait değil ancak o lastikle imkansız
Bi yerde kamerayı azıcık aşıyo orda ben olsam "ne bakıyosun hıyar az itsene" derdim
helisel dişlide kurtarmadı adamı halbuli R'de yapmış :)
makine çok can alıcı duruyor ama :D
sanki birazda kayıt edildiğinin farkında olarak uğraşmışlar :)
Şu videodaki harcadığı benzin ile eve gidecek taksi parası aynıdır herhalde.
Ben benim 20binlik arabamı karda çıkarmıyorum, en zengini benim.
Bence komik bir durum yok eleman şansını zorlamış çıkamayınca da işi inada bindirmiş... Camaroyu karda çıkarması enteresan olmuş tabi, jipine binip gitsene be adam :P
adam fabrikatör necmi beyin oğlu beyler.. :D
Link lütfen :)
araba ***** siteye düsmüs 20.000 $ :D Saka bir yana yazık adama yanında kız falanda varsa rezil olmustur :P
O değil aşağıdan hız alıp tam gaz pedalı paspasa yapıştırsa çıkardı.
Aslında iyi bi çocuğa benziyorsun. Keşke mümkün olsa da akıl da senin gibiler için parayla satılsa.
http://b1301.hizliresim.com/15/8/hs2nn.png
Bazı insanlar o kadar fakir ki sahip oldukları tek şey para... : )
Arka yolu deneseydi orası açıktı, her yolu denemiş sayılmaz
o değilde bende adama geri vitesle çıkmayı denedi diye gülenlere gülüyorum.
kaç defa arka iterle çıkamadığımız yolları geri viteste çıktık. geçen karda bir volvo gene düz çıkamadı karda yokuşu, geri viteste geri geri çık dedim. denedi ve çıktı.
komik değil yani gerçek ve sonuç veren bir taktiktir. sadece bu videodaki aracın lastiklerine yapacak bişi yok. uçmak dışında çıkamaz orayı.