Deniz için ayrı yatım var olm :)
Printable View
o değilde bende adama geri vitesle çıkmayı denedi diye gülenlere gülüyorum.
kaç defa arka iterle çıkamadığımız yolları geri viteste çıktık. geçen karda bir volvo gene düz çıkamadı karda yokuşu, geri viteste geri geri çık dedim. denedi ve çıktı.
komik değil yani gerçek ve sonuç veren bir taktiktir. sadece bu videodaki aracın lastiklerine yapacak bişi yok. uçmak dışında çıkamaz orayı.
Aslında lastiklere tecavüz ederek esp off yapsa bi ihtimal çıkarmış gibi geliyo
Gülünecek bir durum değil bence. Camaro'nun ordan çıkması beklenemezdi zaten..
Biz Corsa'ya kar lastiği bulamıyoruz adam Camaronun ölçülerine göre nerden bulsun? Arabayı cıkarması büyük aptallık bu havada tabi.
Bu arada bazı yorumlar da cidden ilginç. Barkın ; öncelikle araç lüks. Lüks demek zaten gösterişli demek; konforlu demek değil.İkincisi V6 alırsan böyle olur diyorsun da 2.0 araba alana Türkiye'de vay arkadaş diye bakılıyor. V6 aracın varsa ohaaa, V8 varsa zaten Türkiye dışı bir varlık oluyorsun. Adam V8 bulamadı belki V6 aldı,veya motor gücü enterese etmiyordur sadece tipi için alıyordur? Ne kadar kolay oturdugnuz yerden yazması.
ABD'deki durum ile burdakini karıştırma bence..
yazık hırs yapmıs adam ..
erzurumdada camaro var ama kışın hiç göremiyoruz benim yaptığım gibi onlarda garaja çekiyorlar belliki :) geri geri çıkmasına bi türlü anlam veremedim acaba alkollümü ya ağırlık önde arkadan itişti arabada geri geri çıkmaya çalıyor ileri bile gitmese kitler giderdim herhalde :)
bu Camaro Show habere çıktı,
birde kayıp çarpan Beyaz bir M3 gördüm,
ancak son anda görebildim, E90 mıydı, E92 miydi fark edemedim,
çünkü arka tarafını göremedim,
haberi gören var mı?
İstanbulun bazi soforleri kar lastiginin dislerini bi yerlerinde saklamiss
BarKing, anlıyorum senide için kıpır kıpır yetiştirilme tarzın daha farklı olabilir bi çok kişiden. Ama bu demek olmuyo ki bir çok ortamdan farklı insanın buluştugu bi forumda bu kadar igneleyici ve sivri dilli konuşamazsin, konuşursanda tepki çekersin. (kendi arkadaş ortamında istedigin espiriyi yap çünkü yanlış anlayan olmaz zevkle gülün). Burda bi çok kişi yaptıgın yorumlardan rahatsız oluyor bi tek ben degilim ya kendini yanlış anlatıyosun (kendimi yanlış anlatıyorum diyosan eger yazarken 3düşün 1yaz o zamanda) yada düşünmeden yazıyorsun. Yazarken yazdıklarına daha dikkat edersen kimsede rahatsız olmaz ve tepki çekmezsin. Benden sana küçük bi arkadaş tavsiyesi.
Ne bileyim abi fakiriz biz anlamıyoruz pek. :D
Ergen var dediler geldik ama ban yemis ya emmisinin arabasina kadarda yazmis bicirik