Tiki Memo bu mesleği bırakıp halk oyunlarına merak salmış :D
Printable View
Tiki Memo bu mesleği bırakıp halk oyunlarına merak salmış :D
eyvah eyvah lise yıllarında izleyip izleyip gaza geldiğim videoların hepsi burda ya :D en az 10ar defa izlemişimdir hepsini zamanında
Connect adamı hayattan soğuttu resmen. :p
Eskilerden bunu da unutmamak gerek.
DA Motorsports BMW E36 M3 & Lamborghini Diablo On HighWay (izmit) - YouTube
bilinenlerden ama buda iyidir. O bmw nin hiç şansı yok :)
Ah bir de bu var.
otoban kapışma 320 & civic ies :) yakın takip - YouTube
adam harbiden işin ehli. :)
Eklenen her videoyu izledim hepsindede yanlarında biz GAZMAN var veriyolar gazı veriyolar gazı araba kendilerinin değil o yüzden rahatlar belkide kardeşim içinde sende oturuyosun canınıda mı düşünmüyosun zaten biz tükler fabrika çıkışlı LPG li gibiyiz GAZı dolduran olursa gerisi sorun değil :rolleyes:
Gencken surekli makaslar ata ata giderdik. Simdi tasvip etmiyoruz tabiki:)Makas deyince aklima gelen ilk video kesinlikle budur.
(5 inci "bi ince" den sonra kapattım.) Yoruma bak :)
Kaçma dur :)
yutibiyi sevdasına almışlar gazı valla :)
adam kafayı yer yaa sen okadar para ver adam arkandan ayrılmasın :)
LPG işte ne zamn TR ye geldi film koptu :))))9
Vincin altına girecek sandım :(
RS4 ve M5 videosu en favori videomdur :) Birde makaslar atıp kaza yapan videonun sonunda disko topu kameranın önüne gelip biten bi video vardı hatırlayan varmı?
rs4 m5 kaç yıl oldu hala en iyilerden :)
bu da en eski makas videolarından biri olması lazım. youtube yoktu indirip izlerdik :)
arkadaş bu yancılar makascılar... bunların hepside Avcılar / beylik düzü tarafından cıkıyor hee :) hep o istikametten merter /Topkapı istikemtine gidiyorlar :)
o tarafta neyle besleniliyor hava şartları nedir Fazla okjsijenmi var :)))))))))
ozaman bitane daha ekliyelim , heralde en eskisi budur , en azından yaş olarak benim yeti
şebildiğim en eskisi bu :D
106 Gti E-5 Turkey - YouTube
Bide Bu vardı emniyete çekmiş arabaya vuruyolar
Koca cayenne ile bi bayana göre çok iyi bence yeni çıkmış galiba ilk defa izlediğime göre ben :D
10:02 bayağı iyiydi
adam fena gıtmıs yalnız:D
a6dakilere buradan ne yazsak az kalır.
bu karı beni geçer :D
a 6 harbi süzmeymiş madem yapıyon artistik hareket sonucunu kabul et
Hatuna hasta kaldım, ben de bundan istiyorum ben de. :p
eski videolar çok daha zevkliymiş aslında, adam 10 dakika video çekmiş, milletin içinde geçmiş, kamerayı tutan adam tek kelime etmiyor. Sıfır küfür.
a6'yı ilk izlediğimde baya sövmüştüm.
Subaru İmpreza'dan İnanılmaz Makas ! - YouTube
bu efsane videonun 55.ci saniyesini hatırlıyorum hep :D
Turbo Şahin vs Golf Voll 2 (Konya Modifiye Center) - YouTube
Makas değil ama bu da şahincilerin yeni yeni turbo yaptıkları dönemlerde ünlüydü.
http://www.youtube.com/watch?v=Bmx3rYlZtMw
Özgün abinin "Benimle alakası yok. Benim ne zaman A3'üm oldu lan?" dediği makas videosu konuldu mu? :D
a3 değildi passattı o galiba kakus
makas atarken götü bırakıp kaza yapan hb vtec videosu vardı oda iyiydi buradan biridir kesin :)
rs4 & m5 ve şu siyah subarunun videosu 10 numara ...
çok sıkıcı ya
Birde rol yaparken tek şeritte 2 araç gidiyordu en soldan. oda çok çok iyiydi be. Tam şöförlük. :)