bu da en eski makas videolarından biri olması lazım. youtube yoktu indirip izlerdik :)
Printable View
bu da en eski makas videolarından biri olması lazım. youtube yoktu indirip izlerdik :)
arkadaş bu yancılar makascılar... bunların hepside Avcılar / beylik düzü tarafından cıkıyor hee :) hep o istikametten merter /Topkapı istikemtine gidiyorlar :)
o tarafta neyle besleniliyor hava şartları nedir Fazla okjsijenmi var :)))))))))
ozaman bitane daha ekliyelim , heralde en eskisi budur , en azından yaş olarak benim yeti
şebildiğim en eskisi bu :D
106 Gti E-5 Turkey - YouTube
Bide Bu vardı emniyete çekmiş arabaya vuruyolar
Koca cayenne ile bi bayana göre çok iyi bence yeni çıkmış galiba ilk defa izlediğime göre ben :D
10:02 bayağı iyiydi
adam fena gıtmıs yalnız:D
a6dakilere buradan ne yazsak az kalır.
bu karı beni geçer :D
a 6 harbi süzmeymiş madem yapıyon artistik hareket sonucunu kabul et
Hatuna hasta kaldım, ben de bundan istiyorum ben de. :p
eski videolar çok daha zevkliymiş aslında, adam 10 dakika video çekmiş, milletin içinde geçmiş, kamerayı tutan adam tek kelime etmiyor. Sıfır küfür.
a6'yı ilk izlediğimde baya sövmüştüm.
Subaru İmpreza'dan İnanılmaz Makas ! - YouTube
bu efsane videonun 55.ci saniyesini hatırlıyorum hep :D
Turbo Şahin vs Golf Voll 2 (Konya Modifiye Center) - YouTube
Makas değil ama bu da şahincilerin yeni yeni turbo yaptıkları dönemlerde ünlüydü.
http://www.youtube.com/watch?v=Bmx3rYlZtMw
Özgün abinin "Benimle alakası yok. Benim ne zaman A3'üm oldu lan?" dediği makas videosu konuldu mu? :D
a3 değildi passattı o galiba kakus
makas atarken götü bırakıp kaza yapan hb vtec videosu vardı oda iyiydi buradan biridir kesin :)
rs4 & m5 ve şu siyah subarunun videosu 10 numara ...