auris iyi tutunuyorda en korktuğum mevzu sert bir asfalt geçişinde sekmesi ve direksiyonun kaçmasıdır aman diyeyim.
Printable View
auris iyi tutunuyorda en korktuğum mevzu sert bir asfalt geçişinde sekmesi ve direksiyonun kaçmasıdır aman diyeyim.
yakıştımı hiç sizin gibi gençlere :)))
Furkan çekim yapan araç senin sanırım, arada macera aramışssın gibime geldi :)
Furkanla bi kac kere atraksiyon yaptik :) benim corsa ve fur ben corsada furkan kendisi, bi kere ben furda furkan benim corsada :) f10 320d ci cok bozuldu ama :D son kezde ben a3 le furkani yalaladim :D ama benim oldugumu bilmiodu ahahaaaaa
Bi keresindede furlayiz cekime gidiyoruz. Uzay mekigi bi beyaz auris geldi isiklr cakrlar falan :))) gazladi arkadas kendince bende furkani gazladim :D arkadasi hacli seferi gibi bozguna ugrattik :) ertesi gun facede yazmislar furun altinda bunu fena gectik diye :D ahahaha
dua edin eser artık gazlamıyor :D :D
stp bey fren lambaları yanmayan sabit hız gidilen bir prformans bekliyoruz:D
Maşallah , Auris yapışmış asfalta zıp zıp gidiyor :)
Onda sıkıntı yok 90 dereceyi araba yerden kesilmedende görüyo zaten..
Sekme noktasında tek problem durmam gerektiginde lastik yere basmadıgından fren tutmuyor..
En son kazamın sebebide buydu durmam gerekti baktım duramıyorum mecburen solumdaki arabayı cevirip ilerledim..
[QUOTE=STP;6531471]sabıt hız gıdılen nasıl bısı oluyo len :D
60 70 trafiğinde 100 110 fazla düşünme şansın olmadan fren ışığın yanmadan ne çok hızlanabildiğin nede yavaşlayabildiğin trafik başkan sen anla inceliği :heyoo::soru::icon_tup:
o cıddı gazladıgımız herzaman oyle zaten kardesım ;)
ulen sana ızletcez dıye ortalıgımı karıstıralım :D
GoPro 120 derece FOV ile çok geniş açı ya herşey olduğundan daha geniş daha rahat ve daha basit duruyor. Ve daha yavaş duruyor. İğne deliği olsa 2 şeritmiş gibi oluyor. Onun kameranın amacı kaska felan takıp görülen herşeyi göstermek ama olduğu gibi değil. Bide balık gözü efekti var. Misal bir üst geçite doğru yaklaşıyorsun üst geçit bildiğin camı kubbesi gibi yuvarlak. Dümdüz değil. Fotoğraf makinası ile öyle olmuyo. Bundan 7-8 sene önce foto makinası ile güzel çekim oluyodu. Ama o zamanda vantuzlar yoktu. Arka koltuğa tripod koyuyorduk. Sonra sert manevrada tripod düşmüştü 1-2 kez. :D Hatta videosu olucaktı bir yerde.
kornalara bakılırsa iyi küfür yemişsiniz ama :)
güzel video kazasız belasız
Yine tekrarliyorum,sana bosu bosuna benzin yakmam :D
Olum ne gazlamasi gazlamamak icin o yaylari 5 cm preslettim ben .))
Aynen Baris yaslandik artik,E 5 Selcuga biraktim benim yoklugumda king olsun :D
Benim kinglik derdim yok olm rahatta kal sen bilen bilio yeter :D
bende furkan abiyi kafamda 1-2-3 yapıp bırakan low'N slow gezen biri diye canlandırmıştım yanılmısım...
:D
şaka bi yana abi aracınada pilotajınada maaşallah
ne olmuşsa o müzik başladıktan sonra olmuş.. :) ben seyrederken keyif aldım.. teşekkürler paylaşım ve çekim için.. ;)
iki aracada masallah allah kaza bela vermesin , ben kütük gibi gereksiz direksiyon kırma haricinde bişey göremedim auriste yani o aradan normal şekildede geçilir neden öndeki aracı silme geçip arada yer varken dipte kütük gibi kırılıyor gereksiz yere yada ben videodan mı farkedemiyorum ?
tam combo şeklinde makaslar gelicekti video bitti
bitmeyen makas videosu istiyouz :D
maaşallah kazasız belasız eğlenceler :)
valla stock dizel auris var bende o bile gerçekten çok güzel yol tutuyorki furkanın speclerdeki arabayı düşünemiyorum, furkanda arabayı yemiş bütün çıkarmış çözmüş :D, bileğine sağlık.:icon_tup: bide aga sosyal mesaj verecek adamlar harbiden yazmasınlar ya, gerçekten bu videoda bişiy yok, adamlar zevkine şerit değiştirmişler makas mukas yok yani, düşünorumda bi 8-10 sene öncesini, o zamanlar olanlara, atılan makaslara, kırılan aynalara, yapılan hareketlere şahit olsa bu sosyal mesaj verenler keşke bizim için ilk okul hiç bitmeseydi derler. :D şaka takılıyorum ama yani izleyin mesaj vermeyin:icon_tup: