kafa girdide arkanın geçmesi çok zor ordan
Printable View
kafa girdide arkanın geçmesi çok zor ordan
ne içmiş bu bizede sölesin:D
.................
bence guzel kurtulmuşda arkadaki coocuk çok heycanlı :)
liseli etek altı
buda gazlıyorum diye geziyo karılara hava atarken patlıyodu haberi yok :D
benim tek düşüncem palio yada yanındaki aracın ben olmamam, bir yakınımın olmaması.. bu beni mutlu ediyor.. ama olsaydım tepkimi sağa sola açılmak değilde, üzerine bi çökerek net şekilde dile getirirdim :)
Kendi baslarini yaksalar neyse. Ne halleri varsa gorsun.
Baskalarina carpip onlarinda hayatina maal oluyolar.
kızın bacaklarda güzelmiş :D
bacaklar sefa nın bacakları ama en iyi uzun bilir kaç yıllık kocası :)
youtubiyee kopdum bu herif alkol dışında bişeyler kullanıyo die düşünüyorum :)
Vay sığır vay kendi gidiyo milletide yakıcak
tekrar izledimde o bacak diil parmakmış :D
boşuna heycan yapmış o araba ordan geçerdi...
Burnunu soktu ve geçti diyelim..Ya sağdaki yada soldaki bi anda korkup manevra yapsa ?
O arabayı ordan geçirmek yada geçeceğini düşünmek marifet değil..Nasıl o 2 araba insan evladı gibi gidiyorsa onlar gibi gidebilmek..
Bu serseriliği herkes yapar..Yeterki altında çalışan bir araba olsun..Önemli olan adam gibi araba kullanabilmek.
tabikide adam gibi yolda gitmek önemli fakat,bişeyi da yapıosan layıkı ile yapıcaksın sadece kendi canını tehlikeye sokucaksın bu arkadaş kendi canını hiçe saymış gazlıo eyvallah her koyun kendı bacagından asılır ama ordakı cekımser kalması o trafıkte seyreden bircok insanın canınıda tehlikeye sokmuş
Öyle bir trafikte asla sadece kendi canını tehlikeye sokmazsın.Diğer araçlara patlama riski her zaman vardır.
Ne zaman sadece kendi canını tehlikeye sokarsın biliyormusun ? Girersin bi piste..Yada trafiğe kapalı alan bulursun..Tek başına istediğin kadar şey yaparsın..O zaman izler ve helal olsun derim..
istanbul geceleri ooooyth diye bi ses duydum sanki dururken:D
dostlar evet videodaki arkadaşın yaptığı bana görede çok büyük bi hata ama o aradan geçebilcekte var geçemeyecekte herkesin direksiyonu ve tekniği farklıdır bana kalsa..ve hayatın gerçek kuralıda budur herkes kendi yaptığından sorumludur..bana denk gelmesi sağlığı açısından önmli sorun eşkil ederdi bu arkadaşın
duruş haricinde aman aman bişe görmedim ..
keşke frene basmayıp gaza bassaymış, o zaman biraz akıllanırdı belki.
istanbul geceleri deil bide pelin miydi neydi onun merhaba die bi şarkısı vardı :D