tekrarlıyorum her koyun kendi bacağından asılır
Printable View
istanbul geceleri ooooyth diye bi ses duydum sanki dururken:D
dostlar evet videodaki arkadaşın yaptığı bana görede çok büyük bi hata ama o aradan geçebilcekte var geçemeyecekte herkesin direksiyonu ve tekniği farklıdır bana kalsa..ve hayatın gerçek kuralıda budur herkes kendi yaptığından sorumludur..bana denk gelmesi sağlığı açısından önmli sorun eşkil ederdi bu arkadaşın
duruş haricinde aman aman bişe görmedim ..
keşke frene basmayıp gaza bassaymış, o zaman biraz akıllanırdı belki.
istanbul geceleri deil bide pelin miydi neydi onun merhaba die bi şarkısı vardı :D
sağda solda sen yoksan manevra falan olmaz...iyilik meleğimisin? marifet veya değil ben düşünmem geçiririm zaten o 2 araba insan evladı gibi gidiyosa nasihat verir tarzda bana ne demeye çalışıyosun? ben burda yaptığı şeyi tasvipmi ettim herkez yapar bk püsür yazıyosun neden kendini sosyal mesaj vereme çabası içerisinde hissediyosun daha önce gazlarken patladın ondan vijdanınımı rahatlatıyosun napıyosun? en çok anlamadığım şey vidyodaki insanların yaptığı şeyi neden bana mal ediyosun? sen benim sürdüğüm arabaya bindinmi? benim sürdüğüm arabdan yaranmı var? ben burda off süper gitmiş ama ordan geçerdimi dedim? adamlar zavallı gayet açık ortada ni
ye çünki öyle gazlanmaz nasıl gazlanacanıda sana öğretecek değilim benim anlayamadığım şey neden benim mesajımın üstünden sıyrılmaya mesaj vermeye çalışıyorsun?