hayirli olsun masallah neden mugen beyin tercih ettiniz?
Printable View
hayirli olsun masallah neden mugen beyin tercih ettiniz?
Teşekkür ederim.Hali hazırda elimde mugen beyin vardı ve bu beynin etkisini bu sıkıştırma oranlarında daha iyi gösterdiği ile ilgili yazılar okumuştum o yüzden böyle değerlendirdik.Tabi k-pro gibi tune edilebilen bir beyinle biraz daha güç alınabilir benim için bu yeterli:)
Masallah Allah kaza bela vermesin.
Mugen beyinler 2 cesit sanirsam sizdeki hangisinden.
teşekkür ederim. iki çeşit olduğu bilmiyordum mugen n1 diye geçiyor.
mugen street ve mugen n1 olarak iki çeşitmiş sanırım şöyle bir yazı buldum
are there two versions of the N1 ecu?
Yes it is....there is mugen Street ecu which rev to 8600rpm and Mugen N1 which rev to 9200rpm...Both of the Vtec change over at 5200rpm...race team usually use the 8600rpm one for long race and N1 for short race......They are generally about 1k-1.2k 2nd hand........about 1.8k brand new.....not sure about the price now since the exhange rate is so bad......in order to install it in audm DC5R you need to bridge a wire to your immoboliser or it won't start......also you will see the little green key light keep flashing....just ignore it........or you can pull the little green plug off behind the steeling wheel.....hope that helps..
hayırlı olsun ALLAH azınızın tadını bozmasın güle güle kullan.
maşallah güzel setup. afr kaç oluyo bu setupla mugen beyınle?
araç maşallah kaza bela vermesin yanlış anlaşılmasın mugen beyinle ilgili olarak; eğer sizde mevcut olan n1 ecu ise oem yay ile kullanılması sıkıntılı yazıyordu forumlarda siz oem yay ile mi kullanıyorsunuz
Benim aracım kadranda 9000 reelde 8600 dönüyor diye biliyorum..