Basınç arabanın dunyasını değiştiriyor Cuneyt :) yeni videolar gelir yakında sanzimanda sıkıntı var vites kaçırıyorum sanziman yapıldıktan sonra çok video gelecek
Printable View
stock kawa ıle gıdıklanmıs kawa ne kadar farklı masallah. ne tıp aftermarket urunler kullandın ?
maşaallah ,çok dikkat edin,çok ürkütücü
Hiç sorma imkanımız olmadı hazır konu açılmışken sorayım hep merak etmişimdir :) Bu Deneme de kaç gibi basıyorsunuz ve köprü altı tahmini yada gerçek hız değeriniz nedir?
kameranın arkayı göstermesi mükemmel olmuş.ne kadar hızlı gittiğini farkkettiriyor.muhteşem bişey
benım kendi görüşüm s1000rr ı 100-300 de geçmek için REAL 1200 1300hp net olması gerekli supranın geçtiysen tebrik ederim
tabi ama şunuda unutmamak lazım orası ankara rakım farkı motoru bitiriyo istanbulda denemek lazım bide ama ankara olmasına rağmen ben geçilceğini düşünmüyorum sağlıklı denemede :)
Şuan s1000rr'dan hızlı bir motor olduğunu hiç sanmıyorum,
çok ilginç geldi ama son kasa gsxr1000ve 1000rr hızlanmışlar, egzoz vs. biraz gıdıklayıp hafiflenirse şaka yapabilir,
düşük km'de yeni kasa her1000'lik +dişli cart curt ve baya iyi pilot ile 4 tekerin işi çok zor.
Al s1000 rr gel eray geçilirmi göstereyim :) ben dikkat edersen benim denemek istediğim s1000rr gelmeden geçtim demiyorum Bu motorları kullanan cacık motorcular değil Erbıl ile Fatih iki s1000rr var benim bildigim en hızlı onlar bende onları istiyorum
Zx14 le aramızda 250 den sonra açılan farkı Mehmet söylesin keske depo üstüne koymuş olsaydı kamerayı anlaşılırdı neyin ne olduğunu 1200 hp olması lazım dedin neye istinaden söylüyorsun 6 Nci vites kesiciye giden bir araba şu an tam ayarlar bitsin kim istiyorsa denerim hiç sıkıntı Yok
Cenk abi en son 7 8 ay once 1 hafta sonra istanbula geliyorum cikartin butun hizli motorlari dedin tamam dedik sen istanbula gel abi misafirimiz ol s1000rr dan once gsxr1000 var onu gec sonra s1000rr la deneriz :) sitrese gerek yok arabana masallah ama 100km de deniceZ sonra deneme miniks hilmi gibi 130 140km ler cikmasin :D
eray cenk abi şu anda gsxr1000 i falan çok geçer :D
kışınmı deneyecektik arabayı eray hava düzelsin diye bekledim o gün bu gün farketmez bende geri vites olmaz .100 de lagta kalıyor araba nos doldurursa orada da denerim 120 gibi doluyor araba gsxr1000 mi :heyoo: istanbulda trafikten nerede basacaz hilmi doğrusunu söylüyor yani lagta kaldıktan sonra niye denesin adam sana ölçü olsun diye bir gsxr videosu koyarım hafta sonu hava güzel olsun :D her denediğimiz adam kötü motor kullanıyor diyecekseniz işimiz var sen ankaraya gel misafirim ol bir binelim arabaya nabzın yetecek mi ?burda yazdıklarını editlemezsen :D:D:D:D
s1000rr hariç her motora en az 1 direk atarım garantisini de veririm isteyenle istediği yerde deneme de yaparım. ve diyorum ki bu supra bana 2 direk attı :))
hala s1000rr dan hızlı motor yok diyen arkadasım izledin mi videoyu bilmiyorum :) videodaki s1000rr pilotu ankarada en az ilk 3 e girer kimse de inkar etmez eminim ve kendisi 66kg bense 108 kg ım ;)
Cenk abinin araba hazır olur olmaz istediginizden de fala s1000rr bulur yuklerim videosunu bizzat ama o güne kadar beklemeyin diye birazdan baska s1000rrlarla videomu da yüklüycem belki o zaman anlarsınız sadece iyi pilotlarla yaptıgımız kalkısları yükledigimizi ;)
İstanbulda yasayan canlı sahit istiyorsanız Ömer Faruk YAman, Serkan ERGAn haftasonu gelip bizzat denediler kendilerine sorarsınız GSXR1000 i ne kadar geciyomus zx14 ;) ki türkiyenin en iyi yürüyen gsxr'i
Cenk abi erayın demek istediği motorlarla birde istanbulda deniz seviyesinde deneyin
Cidden motor motorla denemede fark etmez heryerde her ilde aynı olur fark
Ama turbo otomobil ile na motor rakım yüksek yerde denerse motor dezavantajlı
Hee mehmet abi diyorki iki direk geçiyor beni supra ozaman istanbuldada 1 direk geçersin zaten gene geçersin
Maşallah diyelim Allah kazasız belasız kullanmak nasib etsin
İki direk 300 den sonra oluyor Hilmi 350 ye kadar gidiyorum bende biliyorum deniz seviyesinde motor çok farkeder iki türlüde deneyeceğim hem burada hem istanbulda Erbıl ile konuştuk onunla da deneyeceğim bir videoda egsozum gözüküyormuş Mehmet yükleyecek videoyu orada ne kadar hızlandığımız anlaşılır 1.7 de bu sekilde korhanin söylediği gibi basınç ve nos gelecek alternator bozuk 9 volta düşüyor araç sipariş geçtik titana gelirse acacağız yine geçemezsek kaps şanzıman koyacam kısaca gecmek için gerekli neyse yapacağız
Daha iyi olabilirdi ama emin olun sonuc degismezdi ;)
buyrun Supra vs ZX14r
Toyota SUPRA - Kawasaki ZZR 1400 (ZX14R) - YouTube
İlk deneme basınç 1.5 sonra 1.7
Supra görmedim ben :) Çok iyi tutunmussun cenk.Kaçta bastınız?
110 civarı sanırım denedik lastiklerden çok memnunum
serıtler duz cızgı halıne gelmısD: deneme muthıs,
denemenın oldugu yerın ınıs olması motorun dezavantajına olur bence, agırlıgını kolay atar arac, ayrıca bahsedıldıgı gıbı denız sevıyesıde onemlı,
ılk basısta gerı dusmeyen arac cok nadır gordum bnde, erayın dedıgı gıbı 1000+cok rahat olmalı, sımdıye kadar ızledıgımız denemelerden cıkan sonuca gore konusuyoruz tabı:D
Kawasaki Ninja ZX-14R (2012) vs Nissan GT-R AMS Alpha-12 - YouTube
+1000hplık gtr 100-200u 3.2 3.5 aralıgında yapan araca bıle 210hp zx14 lık motor bır hıza kadar tutunuyor,
Benim motorum arka tekerde 196hp krankta da 210dan fazla oluyor yani...
ustelik ankara Endo da olculmus bir deger bu. istanbulda 120hp cıkan zx6 endo da 104hp cıkıyor ona gore hesaplarsınız...
buyrun bu da fotosu
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...65712167_n.jpg
bu da benim gectigim s1000rr ile istanbuldan Serkan ERGAN isimli arkadasın gsxr1000inin denemesi.. bi fikir versin gsxrla gecicegini düsünen arkadasa
Stock s1000rr vs K9 gsxr ( hep300 ) - YouTube
arkadaki zzr ben degilim benim videodaki standart zzr :)
buyrun bu da baska s1000rr sürücü kötüydü diyenler icin :)
s1000rr vs kawasaki zx14r 2 - YouTube
buda arkadaşımın hp4 ü