yükleriz abim yakında onları da ;)
Printable View
stock kawa ıle gıdıklanmıs kawa ne kadar farklı masallah. ne tıp aftermarket urunler kullandın ?
maşaallah ,çok dikkat edin,çok ürkütücü
Hiç sorma imkanımız olmadı hazır konu açılmışken sorayım hep merak etmişimdir :) Bu Deneme de kaç gibi basıyorsunuz ve köprü altı tahmini yada gerçek hız değeriniz nedir?
kameranın arkayı göstermesi mükemmel olmuş.ne kadar hızlı gittiğini farkkettiriyor.muhteşem bişey
benım kendi görüşüm s1000rr ı 100-300 de geçmek için REAL 1200 1300hp net olması gerekli supranın geçtiysen tebrik ederim
tabi ama şunuda unutmamak lazım orası ankara rakım farkı motoru bitiriyo istanbulda denemek lazım bide ama ankara olmasına rağmen ben geçilceğini düşünmüyorum sağlıklı denemede :)
Şuan s1000rr'dan hızlı bir motor olduğunu hiç sanmıyorum,
çok ilginç geldi ama son kasa gsxr1000ve 1000rr hızlanmışlar, egzoz vs. biraz gıdıklayıp hafiflenirse şaka yapabilir,
düşük km'de yeni kasa her1000'lik +dişli cart curt ve baya iyi pilot ile 4 tekerin işi çok zor.
Al s1000 rr gel eray geçilirmi göstereyim :) ben dikkat edersen benim denemek istediğim s1000rr gelmeden geçtim demiyorum Bu motorları kullanan cacık motorcular değil Erbıl ile Fatih iki s1000rr var benim bildigim en hızlı onlar bende onları istiyorum
Zx14 le aramızda 250 den sonra açılan farkı Mehmet söylesin keske depo üstüne koymuş olsaydı kamerayı anlaşılırdı neyin ne olduğunu 1200 hp olması lazım dedin neye istinaden söylüyorsun 6 Nci vites kesiciye giden bir araba şu an tam ayarlar bitsin kim istiyorsa denerim hiç sıkıntı Yok
Cenk abi en son 7 8 ay once 1 hafta sonra istanbula geliyorum cikartin butun hizli motorlari dedin tamam dedik sen istanbula gel abi misafirimiz ol s1000rr dan once gsxr1000 var onu gec sonra s1000rr la deneriz :) sitrese gerek yok arabana masallah ama 100km de deniceZ sonra deneme miniks hilmi gibi 130 140km ler cikmasin :D
eray cenk abi şu anda gsxr1000 i falan çok geçer :D