Sen depo üstüne koy her ihtimale karşı :)
Printable View
Benim icin hic farketmez emin ol bidakine s1000rr alırız olur biter :) Ben seninle kalkıyorum millete ne oluyor onu anlamıyorum :) Deneriz kardesim ne zaman istersen Eyüp abi benim abimdir, Soner benim kardesimdir, Bmw de KAwasaki de birer makinadır benim icin insanın tırnagı etmezler emin ol.
0 dan kalkacaksak bu gün gel kalkalım, yok rolling yapalım diosan senin motordakilerden ben de takıyım baska biseye gerek yok ;)
haydi hayırlı aksamlar
Eray Yümsel´isimli üyeden Alıntı
Neyse ben uzatmiyorum s1000rr gececegini dusunen gelsin abicim 100km hadi 110km de istediginiz zaman deneriz bu arada cenk abi cok sukur hizli nefes kesicek arabalara istanbulda binebiloyoruz o yuzden malin iyisini ayirt edebilirim sen gel gerisini bana birak sen cok fonksiyonlu incpection a girmissin 3 5 kere uyandirmak zorunda kalicaz seni belli
yazmış adam sen
BEn düsünmüyorum eminim s1000rr gecicegime al getir istedigin s1000rr i 0 dan kalkarız kaca kadar istersen olur mu ? sor bakalım s1000rr cı arkadaslarına
yazmışsın bence sen konunun başlığını okumuşsun ama videoyu izlememişsinki 0 dan kalkalım diyorsun konu motodrag mı ? ?
mehmet sakin ol kimse sana sert yapmıyo motorunada maşallah fatih de hoş gelmiş denersiniz bizde izleriz bigün istanbul ada misafir ederiz sizi burdada hızlı motorlar var bol bol deneriz :)
cenk abicim senide öz güveninden dolayı tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum :D istanbul a gelmeden haber verirsen sevinirim hazırlık yapalım :)
yaa benim motorda sadece komple eksoz ve k&n filitre var baska ne var aksini idda eden varsa buyursun parasini odesin motora a'dan z'ye bakalim... Asil senin motorda olanlari ben yapsam yemin ediyorum nokta olur kawa bu kadarda emin konusuyom...Alıntı:
0 dan kalkacaksak bu gün gel kalkalım, yok rolling yapalım diosan senin motordakilerden ben de takıyım baska biseye gerek yok
Cenk abi benim adim fatih kameram yine kuyrukta :)) olacak dedigim gibi... Hee bide biseye örnek verim sen harcarsin 50 bin tl, ben harcarim 10 bin tl yine uzar giderim :)))Alıntı:
Sen depo üstüne koy her ihtimale karşı
ben kabul ederim cenk abi kabul etmez sonucta sende 2 tekersin :)))Alıntı:
Tamam tamam kavga etmeyin ben kuyruga takar ikinizinde videosunu cekerim
abi allah askina gelin siz bu isten vazgecin hade cenk abinin bi nevze sansi olabilir ama senin makinanin isi zor simdiden diyim :))))Alıntı:
Param yok valla sen ole diosan oledir erbil abi korktu satti bak motoru sen de gel vazgec bu sevdadan
Ben cenk abiyi severim, sayarim baska bi bagim yok.. Bana soruldu denediniz mi diye gecti dedim :) niye kotu adam oldum anlamadim valla? Ben de gecilmek istemem emin ol :)
Ben gidisini arkadan gordum ve diyorum ki ne yapsam da yetismez motorum ona.. Ha fatih de dener herkes rahatlar ne diyim :)
memo her nekadar birbirimize gider yapsakta 2tekeriz ikimizde soz sana supradan japonun intikamini alacam zaten almanda olmasa vay japonun haline ::)))))Alıntı:
Ben cenk abiyi severim, sayarim baska bi bagim yok.. Bana soruldu denediniz mi diye gecti dedim niye kotu adam oldum anlamadim valla? Ben de gecilmek istemem emin ol
Ben gidisini arkadan gordum ve diyorum ki ne yapsam da yetismez motorum ona.. Ha fatih de dener herkes rahatlar ne diyim
Yanlış anlamazsanız bişey sormak istiyorum.
Bu ölçüm hangi dyno da yapıldı?
Yani sanki Dynojet ölçümü gibi. Türkiyede Dynojet varmı?
Sadece meraktan soruyorum. Ben bilmiyordum olduğunu şaşırdım
Yada Dynojet arayüzü kullanan başka marka Dyno mu var acaba merak ettim
ya arkadas motorun 1000cc bile degil sen benimle nasıl aşık atıcan ?? eyup abinin hic olmazsa kilo avantajı vardı sende o da yok :)
yine de suprayı gecersen benden bi buyuk diyet kola hediye :) sonucta motor gecilmemeli, ben Cenk abiyi sildim telefonlarına fln cıkmıyorum ayıp denen bisey var :)
Estafurullah neden yanlış anlıyım..
Ankarada Endo motorsiklet Endo Motors Ankara
dynojet moto dyno var ankarada;)
bu kadar tartisma yapacak birsey yok, arabalarda motorlarda ankarada dener gazlar makara yapar, tekrar gazlariz. biz suprayla zx12, eski busa, yeni busa, zx14 deneye deneye geliyoruz:) hp4 gecen sefer cok gecmisti bizi, biraz dersimizi calistik geri geldik, amacimiz nossuz gecmek daha hic nos basmadik suprada. cenk abinin nick cenkr1 dikkat ettiyseniz, bu adam motorcu zaten, suprayi alma sebebi girdigimiz iddadir, motor gecilir gecilmez mevzundan, cenk abi gecilmez dedi daha dogrusu nossuz gecilmez demisti, al gecelim dedik, aldi gectik, gecemesek supra benim olacakti bedeli karsiligi tabi:)) gecersek ne dersem alacakti. su an da en hizli makina hp4 se amacimiz hedefimiz o:) ama sanilmasin ki bu atar, gider vs yapmak motor gecmek cok cok zor birsey ve bunu devamli yapabilmek, devamli gazlayabilmek ayri mevzu. supranin yedek motoru da hazir ama kirilmiyor sacma araba zaten:))
motorla araba gecmek gayet dogal ve kolay, fatih yazmis zaten 10 lira harcar kaybederim diye ama arabayla motor gecebilmek o kadar kolay degil, bazen parayla bile olmaz istedigin kadar harca, araba isi daha zor.
1400 cc basaramadigi isi ben nasil 999 cc ile basarim :)) ccimle dalga gecme vergisi düsük, diyet kola demissin walla gecersem bi kuzu bile kessen az bile...Alıntı:
ya arkadas motorun 1000cc bile degil sen benimle nasıl aşık atıcan ?? eyup abinin hic olmazsa kilo avantajı vardı sende o da yok
yine de suprayı gecersen benden bi buyuk diyet kola hediye sonucta motor gecilmemeli, ben Cenk abiyi sildim telefonlarına fln cıkmıyorum ayıp denen bisey var