konustuk bız serhat abıyle sıkıntı yok oyle bısey ıcın aramadı kendıne gore arac olup olmadıgı ıcın aradı
Printable View
Keyifli denemeler olmus, yolda pek kalabalik sayilmaz, tsport icinden cekimler cok guzel ama yandaki arabayi cekemedigi icin biraz eksik kalmis, huk rs e ve digerlerine masallah
maşallahh çekimlerde araçlarada maşallahh
Herkes cekimler cok iyi diyor satilik go pro var :D
Çok keyifli denemeler olmuş.Sonuçlar beni şaşırtmadı.Bütün deneyen arkadaşlara tebrikler.
deneyen bütün araçlara maşallah kanka senn araca ayrıyetten maşallah :)
he bu arada hediye ediceğin kanadı ayarla:D
abi ben can'ın numarasını pm attım gece serhat abiye , görüşmüşlerdir sanıyorum telde de olsa. saat 11 falandı ben yolladığımda..
Can videoları izlerken aklımdan aynı şey geçiyodu inan. Lastiksiz 8.7kg falan çekiyodu jant hafızam yanıltmıyorsa beni şuanda.. Daha hafif bir jant bile düşünebilirsin, yürürden kilo atmak baya kazanç sağlar sana ***** :)
Maşallah tekrardan, formunda tsport :)
Vay Tsportu roll videolarını daha çok görmek isteriz Ciğerliii :D Araçlara maşallah.
Yiğit videoyu senmi çektin?Askere gidişin suskun oldu ama gelişin muhteşem oldu ;)
deneyen tüm araçlara maşAllah, t-sport özellikle şaşırttı beni , fakat rs le olan 2 denemedede tünele girilmiş ister bilerek ister bilmeyerek, gerçi girmesede yine ayıracakmış, 3 ile 4. vites çok başarılı kazasız belasız herkese ..
Bir an dedim Buğra Akpınar'dan ızlıyoruz heralde vıdeoları :) tesekkurler guzel cekımler