İzlemesi çok zevkli başarılı bir video.
Printable View
İzlemesi çok zevkli başarılı bir video.
Abide bence araplık değil de daha çok Türklük var :)
Django filmi bu kadar eğlendirmedi beni dün gece bu saatlerde izlerken, direksiyon var ve o uzunluğa rağmen bir çok yere güzel sokup çıkardı yanladı bence :D
bu arada videoyu şu şarkı çalarken izlemenizi tavsiye ederim :D
Vadim Dreamer - Summer Memories - YouTube
Bilmem farkında mısın da adam kaymak asfaltta yanlamıyor, ve araç ciddi yol tutuyor izmir asfaltında kaliteli lastikle 4. viteste arkası gelen m5 var ha o dediğin dengeyi kurar, ama tutan yolda tutan lastikle bu kadar dengeli gitmesi yine şaşırttı, işi bilen tamam der zaten o kaç senelik video yapmayın bu kadar acımasız olmayın adam öttürmüş bildiğin :D
+ Bir çok hareketi 2-3 kere tekrarlamış yapmış. Özellikle sonlara doğru duvara sıfır/yakın geçmeleri gayet başarılı. Ha bu arada 8 dk boyunca sürekli drift yapması imkansız. Hiç lastik patlamıyor :soru: mutlaka spin yada bir yere ufak dokundurma ihtimali de var. M5'in çok da çiğerli olduğunu düşünmüyorum açıkcası.
inceyi kaçırma, sosyal mesaj vardı arkadaşın yazdığında bence :)
trafik yaparken yani halk deyimiyle makas atarken daha dar yerlerden ön çekerle yanlayarak giriliyor da bu mu teröristlik derim ben de :)
gayette öttürmüş abimiz, türklük var kanında bence hala ısrarcıyım fikrimde :D
İzlerken gerildim bende,nereye patlicak diye merak ettim
Direksiyonu iyiymiş,maşallah adama :D
kanım dondu şerefsizim karşıdan biri gelip patlamadı hayret :)
100 hp arabaya binipte 340 hp arabalar hakkında yorum yapanlara bayılıyorum, bi bin bakalım nasıl cırcır bi vaziyette iniyorsun, kullan demiyorum iyi öttüren birinin sağ koltuğuna otur, gerçi e30 325 bile yeterli türkiyenin çok kaliteli asfaltında :) Koca M5 in hakkı yendi ya bu forumda daha bişey demem :D
Ken block dan sonra m5 in harcanması normal olmuş şaşırmadım :) Yaranamayız bizim insanımıza " adam 2-3 kere tekrarlamiş aynı yerde " tabi herkesin 2-3 seferden sonra yapabileceği haraketler , bakış açısı güzel.
Eray Yümselden cewap bekliyorum...
olur olur öle olur :D
uyu ramazan :D
Rüyanda tosbaa ile daha iyilerini yapacaksın :D
dayı fazla yaşamaz gibi duruyo :D
Valla m5'ide gömmüşler hakikaten çok cigerli değil diye :) Neyse
Gerçekten adamda hem sağlam direksiyon hemde çelik gibi sinir var bana göre.
direksiyonu sağlam bizde zamanında trafikte böle çok gazladık da gerek yok artık yapmıyorum
deeeermişim :D bigün fakir goprosuyla bi çekim yapacamda gene anahaberlere konu olmaktan korkuyorum :D