heyecandan ne yapcaklarını şaşırmışlardır
Printable View
heyecandan ne yapcaklarını şaşırmışlardır
gözlüklü denyoyu dövesim geldi izleyince, nasıl bir kafa yaşıyorsa artık birde piste çıkmış kabiliyetine bakmadan..
dikiz aynasına bakarsanız adam direkt olarak yola bakıyor.
al birini vur öbürüne :)
Stupid :D ....
Allahtan başlamadan bitmişler. Yav bunlar gazlamaya başlasaymış hızlı girilen virajlarda arkadan daha hızlı gelenlerin önüne kırar bakmadan faciaya sebep olurlardı.
Herif göz göre göre vurmuş resmen.. ikiside hatalı
Sonra ringte diger kisiler sira bekliyor kaza oldugu icin. Bunun gibileri varken nasil kaza olmasin.
207' e GRAM acımadım ama o 635CSi varya aaaaaah aaaaaaah içim CIZ etti şerefsizim.. Gitti güzelim araba bee.. CSi ne güzel çıkmış sakin sakin o dingil ne diye kaçmıyor veya yavaşlamıyor hanzo..
videoyu seyrederken yanda şöyle bir video buldum gitti güzelim Mclaren
Klaus Ludwig Crash 24h Nürburgring 2012 Onboard Camera Gemballa McLaren - YouTube
Tencere yuvarlanmis kapagini bulmus derler ya , biraz oyle olmus :)
207deki sığır, öteki ayrı sığır. Ama 207nin başka videosunda 207nin diskleri yamuk olduğu için sanırım, gürül gürül ötüyor, adam da gazlamaya devam ediyor.
207 Le Mans Series @ Nürburgring 29/04/2012 ore 10:52 - Cameracar sul casco - YouTube
herkez istanbul soforu degılkı bı serıde 2 arabayı sıgdırsın bunlar 2 serıt duble yola sıgmamıslar :D
valla bence 206 nın cıkan arabayı görebilirdi...vurdugu anda aşağıya bakıyordu..ufak bi direksiyon manevrası ile kurtulabilirdi!!!!!
Sanki garezi varmış, bilerek vurmuş gibi geldi bana, eğer gerçekten kazaysa büyük faciadan dönülmüş bu iki arkadaş o pisti kan gölüne çevirebilirdi :D
207'deki de yola bakmıyor.Lades gibi bişe oldu