rocco yla aracınızı hiç denedinizmi, sonuç ne oluyor ?
Printable View
Marka saplantisi icine girmemekte fayda var
Biri turbo biri atmosferik
Biri 90 li yillardan kalma oburu milenyumu geçmiş:))
Tartisilacak bir konu bile degil:)
Bravo vti e
Kadir senin alınasın var heralde bunu yazacak ben sana ne deidim onu anlamadım senin aracını kötüleyen olmadı bişe olmadı mantıklı olarak düşün sen benle stock 140 halimle denedin yazılmılı 220 hp rocco ile mantığın alıyomu 220 hp rocco görmek istiyosan yada 220 hp tsi farkın ne olacağınıda her zaman yüz yüzeyiz alo demen yeterli daha sağlıkllı görmen için aracınla zaten yazılımlı rocco ile kıyaslamak alakasız olur vti yi
Stokken mi şu anda mı ? Şu anda aracım yüklü , eğer dv kaçırırsa stokdan biraz hallice gider arac , eğer sorun yoksa stock yada filtre egzoz headers olan bir vti ile arada en az abarmıyorum 10 boy olur , hem bu speclerde hem de stage 4 olan bir vti ile denedim.
Stage 4 olan vti beni 3 boy geçiyor 180 e kadar uzunda ben yetişirim diye düşünüyorum.
Rocco ile denemeye gelince bir tane rocco ile deneme şansım oldu son olarak kafa burun aynı gidiyorduk , ben de sorun varken bayağı bir açıyorlardı.
kadir abi aracının maşallahı var. her zamanki süper yürümüş. sen boş laflara takılma ;)
evet çok sağlam giden bi rocco polonun 3 boy arkasında gidiyo
polo gti ve ibizayı ayrı tutmak lazım 160 170 lik dsg yada manuel rocco olsun golf olsun jetta olsun mümkün değil geçmesi uzundada yetişmesi şöle otobana çıkmak lazım 20 30 km :D
Death Race 1 - YouTube
stok vitek stok rokko
Bi kerede arkadaş forumdan mıydı değil miydi bilmiyorum ama, yalovaya giderken izmiti geçtikten sonra 2 şeritli yolda, rocconun arkasından selektör yaptım 140 gibi, yüklenmeye başladı, 180 gibi sağa çıktım rüzgarına girmeyim diye.. 200'den sonra 1 boy civarı arkadan gelip 1 boy civarı öne çıkmıştım. 230 gibi de frenlemiştim.. Önümüze tır çıkması sonucu :)
Kadir abi aracına maşallah gerçekten güzel yürüyor. Ama kırmızı scirocco sağlıklı değil malesef. Abt yazılım var,egzoz var. Filtre var mı bilmiyorum. Ama dump valve olmadığı için kaçıra kaçıra yürüyor olabilir. Biz evotech yazılımlı,filtreli,daha egzoz takılmamış , dump valvesi kaçıran ve bobin sıkıntılı scirocco ile aracın şu ankinden belki 10 boy civarı geri düşmesine rağmen 2-3 boy rahatlıkla geçtik. Sanırım kırmızı rocconun bi elden geçirilmesinde fayda var. Bobin,dump valve sıkıntısı çekiyor olabilir..
Bence rocco sıkıntılı kayserili arkadaşlar güzel denemeler yapıyor maşşallah nazar değmesin
Bu zamana kadar cok rocco ıle denedım
genellıkle 2 ve 3. vıteslerde gecıyordum 4 un sonuna kadar 1-2 boy gecebılıyordum en fazla
cuma aksamı arkadasım alp1903 ın rooco su ıle denedık
arac tamamen stock ve 2 kısı benı gectı :)
acaba arabamda problemmı var dıye dusunurken
daha once denedıgım bır vtı ıle denedım 2 boy benı geçen arac ıle yan yana yurudum
eskısıne gore daha hızlı yanı arabam :)
Acıkcası Scırocco dan scırocco ya cok fark oluyor arabalar arasında
kımı cok ıyı yuruyor
kımısı yurumuyor :)
AL Vti & AJP Rocco - YouTube