revo stage 1 rocco beni 60 220 de 2 3 boy gecebiliyordu filtre ve hafıf volan headers varken aracımde. egsoz sistemi ise 1.4 tu komple.. hangi scıroccoymus o hayattan soğutacak olan:icon_tup:
Printable View
hep bu Kadir'in işleri
stock niye yazıyonki arkadaş:D
kaan benım arabam kotu yuruyen bı vti degıl
stock rocco hemde 2 kisi denedık cok gectı
ıyı yuruyenı ıyı gıdıyor bence
helekı yazılımlı fln ıse bence motor ıcı stock bır vti gecemez yazılımmlı roccoyu :)
AL Vti & AJP Rocco - YouTube
Biz araba deniyoruz
hırs gecme gecılme korkusu yok ne yazzkı
bugun cıkar yıne basarız
farkı gormus oluruz
Alp ıle denememde cok fazla avans actım 97 oktan aldım ama
arabam ust devırlerde kasılıyor gıbı geldı
sankı avans vurunca rotara aldı
Bıraz kıstım hafta sonu yıne denerız
farkı gormus oluruz :)
ama dedıgım gıbı yazlımlı rocco ıle motor ıcı std vti cok zor
rocoolara yazılım yaptıgımız ıcın bılıyorum alakasız gıdıyorlar :)
hehe muhabbetin gergin bi kısmı olmadığını varsayarak yazıyorum hocam.. o speclerdeki bi rocco illa ki fazlasıyla keyifli olacaktır. sadece yazılımlı bi roccoyu baz alarak kdnuşmuştum zaten. ve söz konusu speclerdeki bi vti yi üzeceği aşikar.. arabamı kış uykusuna çektim yaza kadar dinlensin diye:) yaza proje tamamlanınca denk gelırsek benım yolum o tarafa duser sızınkı bu tarafa keyıf alacağımızdan emınım:) hemde tanışmış oluruz ben arabasını ferrari zanneden vti sahiplerinden değilim zaten bu arada arabam piyasadaki en sağır vti lerdendir:D aracım hayattan soğursada bu durumdan keyifle söz ederim maksat hoş sohbet muhabbet olsun:)
Mertcan o 3'e atış ne öle maşallah :) İstedgin zaman tekrar deneriz benim için hiç problem degil sana karşı kredim sonsuz biliyosun ;)
yok abi estafurullah ben zaten art niyetle yazmadım..
Ek Civic Vti vs VW 1.4 Scirocco Tsi by tuzuner - Car Videos on StreetFire burada stock 160 rocco ıle fhe vti nın vıdeoları bulunmakta ortalama 3 senelık falanlar yalnıs hatırlamıyorsam:)
denemelerın çoğu adaletsız rocco 2 kisi cunka.. vıdeoların altınde bılgı yazıyo zaten..
mesajımda bi nırs algılanıyorsa editleyim hemen dedığım gibi buhabbetındeyım ben:)
eyvallah üstad dedığım gibi ben mfhabbetınde eğlğncesındeyım isin..:) hatta bahsettiğim arkadabımı kafalayabilirsem yine denerız en son cutout yaptırmastı arabasına bende egsoz koyarım gormus oluruz.. yine gecıcek zaten bende vıdeoları paylasırım keyifle:) vti abartmamak gerekli ama namussuzlarım boyundan buyuk islere kalkısmasını sevıyorum zaten.
dipnot: vag grubundan tercıh edeceğım iki araçtan biridir rocco cıdden tasarım harıkası.. gorusumu belırtmemde sanırım ıyı nıyetımın gostergesidir:icon_tup:
speclerini bilmiorm tuncay abinin vti ile denemistim hep vti in devirinde bastik bende sadece yazilim vardi 3 boy civarinda fark oluyordu