MKT Nickli Üyeden Alıntı
kaza olduğunda bende FN2 type-r kullanıyodum.kaza anında HY nin yanında durup içindekileri ben kucaklayıp çıkarttım. o gün HY ile denemeler olduğunda 01 BEZ FN2 ve PA Typer vardı. bende burhanda HY type-r ı 6.viteste geçiyorduk. 2de 60 da gazladığımızda 2-3 boy önümüze geçiyordu 5 bitip 6 ya attığımızda biz onu 1-2 boy arkamıza alıyorduk. üstelik bir kaç kere de değil denemeler en az 8-10 yarış oldu. ama maalesef arafe günüydü ve gece çok stressli geçmişti.hepimizi allah korudu.
FN2 de filtre-headers-flashpro-methanol var.
M3 ile hiç deneme yapmadık burdaki araçlarımızı ama Nos basan yazılımlı egzantrikli bir M3 ile her ep3 yürüyemez kanısındayım.En azından stage2 egzantrik-vs vs bişeler lazım. belkide HY daha güçlüdür motoruna ekstra bişe yapıldımı bilmiyorum ama.belkide aracın specleri değişmiştir.
Not olarakta belirteyim.HY de çok fazla arka lastiklerde kamber vardı.araba zaten yolda savuruyordu.kamer de aynı şeyi söylüyordu ben önümde arabanın arkasının gezdiğini görüyordum.uzunda gitmemesinde bir sıkıntı vardı ama neydi bilemiyorum.basar basmaz bize ayırıyordu ama uzunda kalıyordu 220 civarlarında yavaşlıyordu HY.