rs 6 kesinlikle harika bir araba
Printable View
rs 6 kesinlikle harika bir araba
ucan steyşına bak hele :D hız manyagı aile babalarının aracı bu RS6 muhtemesem alet yakınen inceleme fırsatım olmustu tank gibi de bisey :)
2.videonun başında hasss.. dedim cidden :D audi resmen what goes around comes around demiş ya laaa :D :D :D
motorun devir kesici devreye girmiş 299 da bitiyor ilerisi imkansız devir kestiği için dönmüyor aracın maşallahı var olması gerektiği gibi
hala b*k atanlar var :) helal olsun ikisnede.rs6 hakkını vermiş hakkaten. motorcu abımızede helal ıyı pılotaj hakkaten.
rs6 fiyatları artmaya başladı :)
bi 10 sene sonra temiz bi rs6 düşürüp almak gibi bi hayalim var =/
Çok güzel . bmw 1200, zx i bi denemede geçiyodu heralde. Nolursa olsun audiyi süren muhtemelen sigarasını falan yakmış tek elle direksiyonu tutuyodur heralde :)
ahahah bu video fenomen ak :) adam arkaya 2 tane çocuğunu atmış, bildiğin wagon aile arabasıyla KÜFFT diye geçiyo hız makinesini :D tam bir şaka videosu..
Salıverin büyük enişteyi!:D
Yanlız adam 300 le giderken şerit değiştirirken sinyal veriyor,motorcunun arkadan ona bilendiğini anlamış:)
RS6 arabaysa bizimki ne :D :D
gözünü seveyim alamanyanın.. ne gazlıyorlar be.. radar madar hakgetire...
adam muhtemelen 340 la giderken elinde kahve , dikiz aynasından racing in can çekismesini izliyordur :)
ürkütücü
audi ye uyuz oldum, :)
benim olsa süpersport denen araçlarla çekerdim böyle videoları
Rs6 fıyatları tavan yapsa yeridir.zaten tavan orası ayrı da :) hem aile arabası.hem rahatlık hem konfor.bagaj desen 2 oda 1 salon . +audi. eh be :D
o bu değilde yaktıgı benzini merak ediyorum ben bi depoyu içmiştir rs6 :D
bekledim sol şerite bi hödük çikacak die ama kültür işte..rs6'ya dicek bişe yok muhteşem ötesinde..