295 motor sesi ustune motor en az 1bın devir koyuyor cok rahat 320 var zaten gitmiyor daha fazla mesafe acılıyor ilk videoda 300 ile giderken kaç kez
Printable View
295 motor sesi ustune motor en az 1bın devir koyuyor cok rahat 320 var zaten gitmiyor daha fazla mesafe acılıyor ilk videoda 300 ile giderken kaç kez
buaksam gene actım bastan sona kadar tekrar ızledım :)
rs 6 kesinlikle harika bir araba
ucan steyşına bak hele :D hız manyagı aile babalarının aracı bu RS6 muhtemesem alet yakınen inceleme fırsatım olmustu tank gibi de bisey :)
2.videonun başında hasss.. dedim cidden :D audi resmen what goes around comes around demiş ya laaa :D :D :D
motorun devir kesici devreye girmiş 299 da bitiyor ilerisi imkansız devir kestiği için dönmüyor aracın maşallahı var olması gerektiği gibi
hala b*k atanlar var :) helal olsun ikisnede.rs6 hakkını vermiş hakkaten. motorcu abımızede helal ıyı pılotaj hakkaten.
rs6 fiyatları artmaya başladı :)
bi 10 sene sonra temiz bi rs6 düşürüp almak gibi bi hayalim var =/
Çok güzel . bmw 1200, zx i bi denemede geçiyodu heralde. Nolursa olsun audiyi süren muhtemelen sigarasını falan yakmış tek elle direksiyonu tutuyodur heralde :)
ahahah bu video fenomen ak :) adam arkaya 2 tane çocuğunu atmış, bildiğin wagon aile arabasıyla KÜFFT diye geçiyo hız makinesini :D tam bir şaka videosu..
Salıverin büyük enişteyi!:D
Yanlız adam 300 le giderken şerit değiştirirken sinyal veriyor,motorcunun arkadan ona bilendiğini anlamış:)
RS6 arabaysa bizimki ne :D :D
gözünü seveyim alamanyanın.. ne gazlıyorlar be.. radar madar hakgetire...
adam muhtemelen 340 la giderken elinde kahve , dikiz aynasından racing in can çekismesini izliyordur :)
ürkütücü
audi ye uyuz oldum, :)
benim olsa süpersport denen araçlarla çekerdim böyle videoları
Rs6 fıyatları tavan yapsa yeridir.zaten tavan orası ayrı da :) hem aile arabası.hem rahatlık hem konfor.bagaj desen 2 oda 1 salon . +audi. eh be :D
o bu değilde yaktıgı benzini merak ediyorum ben bi depoyu içmiştir rs6 :D