maşallah güzel yürümüşler
Printable View
maşallah güzel yürümüşler
Sorun değil kardeşim senin arabanın maşallahı var iyi biliyoruz,seviyeli bir şekilde paylaşım yapmaya çalışıyoruz, her türlü seviyeli yoruma,eleştiriye açığız ama kimsenin kimseyi gözle gördüğünü kendince çevirip yalancı rolüne sokmaya hakkı yok,daha temiz forumlar dilerim yorum yapan herkese tekrar teşekkür ederim saygılar..
denedık kardesım 106 rs denemesı oldu bugun ben rodajdayken bastık rs 1 boyla 4 de aldı bende tymıng yok chıp yok ve bujılerım o kdar ıyı denecek durumda deıldı karsılatırdıgımız araba 2 lıtre bı arac ve ben 1.6 yım karıslastıgımız arac 205 hp cıvarında bı arac sence soruyorum sana 1.6 araba 205 hp cıarında bı arabaya 1 boy verıyosa sence daha ıyı kım bu tartısılır bende sadece pıston egzantrık var dıger aracta chıp pıston egzantrık vs sence sonuc ıyımı kotumu ?
bız uzun ıcın yapmadık arabamızı ulusal ıcın hazırladık sonuc normaldır
maşallah araban cok güzel yürümüş bakımlı , temız bir 106 her zaman iiiii yürür
Boş ver onları sen rica ettin diye denediniz hatırlarsan..Araba 97 oktan full + full depo yarın yola gidecez,stepne,kriko,el bagajlarımız ,kağıt filtre vs .satılacak yola giden araba modundaydı..evrende çok yakın geldiğini söyledi.
durum şaşırtıcı deil 106 gti ın geçiceği her halükarda belli
ki bu Arda kardeşimin arabası ...kendisi Ankarda en sıkı yürüyen GTİ 'a sahip çok şanslısın kanks...:)
VEE bu konuşmalar bu açıklamalar bu karşılaştırmalar bu marezetler daha önce yapıldı ztn arkdaşın topcini mahvetmeyelim
Erken kalkan her zmn yol alır :)
maşaLLah'ı var iki aracın da
arda caglarla deneyelım bı ara...konusuyomusssun zaten msn den...
cok begeniyorum arabanı allah nazarlardan saklasın.kaza b ela çizik vermesin :D.
tebrikelr
2 aracada maşallah. Özellikle sana Arda. Çağlar ile sonucunuzu merak ediyorum. Bu arada hiç stock yada stocka yakın Clio RS ile denedin mi.
maşallah kazasız belasız ArDa :)
Renocu arkadaşlarımız var forumda Ankara ikametli. Hatta rolling sever kendileri bence çıkacaktır 1-2 tane :)
çağlarla denemenin sonucu bende merak ettim gerçektende
yada istanbulda olsan bnm eski 106da ii rakip olabilirdi
ama çağların saxo ile bnm 106 aynı gidiodu gerçi aşağı yukarı
arda öm atacağım ama postakutun dolu
çağların geldiği zaman bende geliyim :D
derslerim biraz yoğun haftasonları yapabiliriz gerçi bişeyler ama
tadı kaçacaksa hiç yapmayalım,, kendi aramızda toplanıp muhabbetine yapacaksak
kimse kimsenin arkasından atıp tutmayacaksa,, kimse geçildim diye gocunmayacaksa,,
toplandığımız da kimse apaçilik yapmıycaksa,, olur.