yorumlardan sıkıldığımdan ne deniyorum ne de video koyuyorum. iki arabaya da tekrardan maşallah, daha fazla yazıp konuyu meşgul etmeyeyim
yorumlardan sıkıldığımdan ne deniyorum ne de video koyuyorum. iki arabaya da tekrardan maşallah, daha fazla yazıp konuyu meşgul etmeyeyim
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Sorun değil kardeşim senin arabanın maşallahı var iyi biliyoruz,seviyeli bir şekilde paylaşım yapmaya çalışıyoruz, her türlü seviyeli yoruma,eleştiriye açığız ama kimsenin kimseyi gözle gördüğünü kendince çevirip yalancı rolüne sokmaya hakkı yok,daha temiz forumlar dilerim yorum yapan herkese tekrar teşekkür ederim saygılar..
denedık kardesım 106 rs denemesı oldu bugun ben rodajdayken bastık rs 1 boyla 4 de aldı bende tymıng yok chıp yok ve bujılerım o kdar ıyı denecek durumda deıldı karsılatırdıgımız araba 2 lıtre bı arac ve ben 1.6 yım karıslastıgımız arac 205 hp cıvarında bı arac sence soruyorum sana 1.6 araba 205 hp cıarında bı arabaya 1 boy verıyosa sence daha ıyı kım bu tartısılır bende sadece pıston egzantrık var dıger aracta chıp pıston egzantrık vs sence sonuc ıyımı kotumu ?
et giren yere dert girmez.
Boş ver onları sen rica ettin diye denediniz hatırlarsan..Araba 97 oktan full + full depo yarın yola gidecez,stepne,kriko,el bagajlarımız ,kağıt filtre vs .satılacak yola giden araba modundaydı..evrende çok yakın geldiğini söyledi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)