abicim teşekkür ederim aracım için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.abilerimin ve kardeşlerimin sayesinde daha iyi olacak inş. :icon_tup:
Printable View
resul arabayı ankaraya satmış ne yazıkki :) haberim yoktu benim kısmet
Videoyu izledim, Bikaç pm den fazlasını okumadım direk yazıyorum, si ın devir çevirmesine oranla ilk anda vi iyi tutunmuş, ama vi ın önce sıkmasına ragmen si ın onu böyle geçmesi çok net olarak rover'ın vi gibi gitmediğini gösteriyor. Ki si da yerleri kazıyan bi araba değil yani sahibininde söylediği gibi std a yakın. Bu arada Ben C16 gsi kullanıyorum birde vi ım var
Aynı motora sahip si degil fakat crxim var uygun olursa denemek isterim 2 hafta belkı 1 ay sonra gelıcem ıstanbula.
Şuan yürütülecek iddia koyacak modda değil ama sen gelene kadar eksiklerini hazır edersem seve seve. Ama corsa hazırda her zaman
Bu arada söylemene istinaden aracını std olarak değerlendiriyorum
bi ben zevk alamıyorum heralde dengim olmayan araçlarla gaz basmaktan :)
resul ne zaman sattın olm arabayı insan bi haber der alla allaaaa
sı ı küçümsemesin kimse,büyük sprizler yaşatıyorlar insana :) maşallah BA 830 a :)
stock sağlam bi crx, stock si den daha iyi yürür. bunu anlayan herkes bilir.
aynı motora sahip ama şanzumanı ve aero dynamic açısından crx yürürü daha iyidir.
ben bu sebepten dolayı yazmıştım. bir de o arkadaşın arabasını videolardan gördüğüm kadarıyla biliyorum.
saygılar...
maşallah si ye 21 yıldır bitmeyen aksiyon makinesi d16 EG :D