Cok iyiymiş harbiden
Printable View
Cok iyiymiş harbiden
sis atma o.ç
bu neyy laaaaaaaaağğğğğğğnnn :D
Duman spec :D
Supra olunca insan izlemeye doyamiyor
yalnız asfaltta hiç bir lastik izi yok. daha önce hiç dönülmemiş gibi. belki pisti iyi biliyordur ama suprayla tek seferde böyle döndüyse helal olsun.
Moral bozucu bir video daha :D
Vermiş coşkuyu:)
ben yaptım drifti dön
şlerde kendi kendime tiribe girdim kasıyorum kendimi :)
1.20 ile 1.25 arasındaki turbo sesler zaten mest ediyo insanı çok başarılı kesinlikle ...
lastik izi yok denilmişde adam banko parkuru önceden biliyor olmalı, çünkü arabayı yolda tutsa bile dumanlardan önünü göremiyor :D
evet arkadaşların dediği gibi sanırım ken block değil bu ancak yine de çok başarılı. videonun sonlarına doğru o kadar duman eğer lastikten çıkıyorsa gerçekten arabanın sonlara doğru jant üstüne düşmemesi gerçekten akıl alır gibi değil :) bu da kauçuk bu da lastik arkadaş ya :)
bütün videoyu bir set lastikle geçmiş olabilir mi? sürüşe zaten laf yok ama ben ona takıldım
düz yolda bile 3. viteste aracım yanladığı zaman ömrümden ömür gidiyor, utanmaz adam yanlamaya 3. vitesten sonra başlıyor, kör oldum..
başarılı :D
lastik izi çok bariz var da üstünden zaman geçmiş. aynı gün yapmamış antremanı sanırım. gayet net görünüyor izler. fazla başarılı adam helal olsun.
neyle besleniyorsunuz :) nerden geliyo bu yaratıcılık benimde aklım bunu almıyor :))))
benimde takıldığım nokta evet yolda iz yok ama okadar dumandan sonra o yolu tek setle bitireceğini aklım kesmedi
O_O adam jübile videosu çekmiş sanki nasıl bir şöförlüktür bu 1 takım lastikmi video tek çekim mi bilmem ama çok iyi