ırkta kızıllık var mı?
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
garip bir video
www.egeturbo.com
Turbo asker
Araba nedir bilmiyorum ama 106 lar daha iii görünüyor ve uzuyor bide camlar kalpalı olsa tam süper olcak..yinede emeğine sağlık![]()
yav arkadaslar tavrınızı anlamadım yanlıs forumdasın falan.zannedersem ankaramıce yazdıgından dedın heralde yanlıs forumdasın dıye arkadasım.ankaramıce bı sıte kurulus vs degıl oolesıne yazılmıs bşy ankarafareleri... toplu halde kartınge gıdıorduk goruntulerı paylasmak istedım akılalmaz hareketler yok ...arabam saxo vts sureklı arkalarındaydım cunkı kayıt alan bıtek ben oldum. ABSİNTH emege saygın oldugundan dolayı tesekkurler.bendende herkese saygılar...
Şehir trafiğinde gazlama videonuza "helal olsun" dememizi mi bekliyorsun sen şimdi ? Bırakın bu işleri artık.Bu şekilde yalnızca diğerlerine kötü örnek oluyorsunuz ve hiç bir şey kanıtlamıyorsunuz arkadaşlar.
Biz piste gelin,eğitimlere gelin iyiye örnek olun diye kıçımızı yırtarken kusura bakma ama bu tarz videoları onaylamamızı düşünmen hata.Hangi emeğe ne saygısı yada ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
dostum bizim kımseye bısey kanıtlamaya ihtiyacımız yokkı.sadece toplu halde bıyere gıdıyorduk bunun goruntulerı bunlar.olay halıne getırdın anlamadım.eyvallah dusuncen guzel katılıorumda orda baskalarını tehlıkeye dusurcek baran ın dedıgı gıbı akıl almaz hareketler yok.bu goruntulerın bu arabaların en durgun halı oldugunun farkındasındır heralde.yorumlar için tesekkurler saygılar...
sadece bir tanesı kardeş.trfıge kapalı alan degıl pıstte degıl.konuyu uzatmaya gerek yok dusunce guzel...
http://www.techturkey.com/forum/videolar/14469-er306gti_vs_a3_2_0_tdi_vs_306_gti_rolling.html
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
gene çooooooooooooooook abartılmış...
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Schumi.Projects
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)