ruhsat ağırlığı 1510 kg görünüyor.
Printable View
ruhsat ağırlığı 1510 kg görünüyor.
devirlenmesi gayet iyi abi, önemli olan da o zaten. bunun ağırlığı var, aktarmada kaybolması var, bir de direkt 900 devirden basmaya başlıyorsun otomatik olduğu için turbonun spool etme derdi var.o yüzden diyorum rollda belli olur aracının gücü, sen gel before&after olarak deneyelim. :)
aynen dediğin gibi kardeşim benim araç 2200 dd den 5500 dd ye kadar yüksek torka ulaşıyor roll da 60-200 de 3. vitesten başlayınca araç karakter değiştiriyor birde opellerin genel özelliği top speed olarak üstünler ve yüksek devirlerde güçleri daha iyi ortaya çıkıyor :)
Bendende bir tavsiye olsun.. İmkan varsda aracınızı tarttırın, ruhsata güvenmeyin...
Benim devasa s70e 1380 yazmışlar :) Tarttık 1610 çıktı :D Aynı tartıda 1150 gibi çıkmıştı C70... Minicooper 1220 KG çıktı mesela... (sürücüsüz)
En güzeli tarttırmak imkan varsa tabi... resmi sitelerde bazen yakıtsız ve sıvısız veriliyor bazen otomatikle manuelinki bir veriliyor falan...
Ağırlık başa bela... sürüyle beygirin olacağına 0 beden aracın olsun daha iyi :)
bir üyemizin aracı... 140 hplik motor var sadece hemde atmosferik 1.8 :)
https://www.youtube.com/watch?v=yjEhfCeybxA
mazda iyi hızlanmış :D benm aracımda otomatg integra roll de tabi araç daha bir performanslı oldugunu gösteriyor otomatkse kalkışlar bize göre deil :)
Bendede ayni. S70t5 otomatik :) kalkisa gelmiyor...
Maşallah güzel gitmiş.
1.6t'ların manueli var mı ? İnsignia'da var ama astrada yok yada çok az diye biliyorum.
peki bu 1.6'lar 160lık roccolarla nasıl yürüyor ? Rocco geçiyordur sanırım ?
denemek isterseniz saxo 106 var
olur adaya geldinmi göruselim ben bu hafta boşum
Videolarda guzel olur...