fsm bulvarda bi aşşagı bi yukarı full limitörle 3 kere geçtim polislerin önünden ,çok rahatladım la :D
Printable View
Maşallah araclara , Sinan abı egzostdan sonra tam verimi almışız.Yazılımlı Gtc'nin ne kadar gidebilcegini görüyoruz.Sana bidaha maşallah süper :)
Hadi rocco filan deseniz neyse de, GT olunca iş değişiyor, "sağlıklı" bir manuel GT'yi geçebilen GTC'yi alnından öperim. O mükemmel şanzımanlı GT'yi geçmesi çok zor.
Benim şanzımanım GT'ye göre daha uzun ve Astra H GTC ile yolda denk gelmiştim bi kere egzoz sesini aracımda duyabiliyordum ona rağmen ben yavaş yavaş açıyordum arayı :) Gelememişti ve geçememişti. :) He bide benim aracım 1271kg :) Rocco'dan hafif..
He bide DSG roccoyla denenirse, üst hızlarda belki GTC öne geçebilir oda belki, çünkü üst hızlarda ben DSG araçları rahatça geçiyorum.
bu gt ler underrated muhabbeti vardı bi kaç tane stok gt 185 üstü çıkartıyordu üstüne 80 kg daha hafif olması eklenince stok vs stok ta 200 e kadar önde gider bence de
konu saçma salak yerlere doğru yol almış :)
ne kadar bu sınıfta araç varsa ulaşsın bana tek tek denerim.
zaten sinanla adam gibi basamadık.sağlam bi çekim yaparız yakın zamanda :)
Dayının üstüne gitmeyin 4. kez egzozdan bağlattı arabayı :p
Ses gelmesinin belirtmemin amacı burada çıkıp birisi o gaza basmamıştır demesin diye belirttim. Çok fazla bağırmasını belirtmedim yani. AYrıca teknik konuda bilgim yeterince mevcut ;) Ben denemediğim için yolda denk geleni belirttim eğer hızlı olsaydı 230'a kadar yetişmiş olması gerekirdi diye düşünüyorum ;) 60-120 bakmadım yani..
120 civarı hızla önümde seyrediyordu selektör yaptığımda uzamaya başladı bende arkasından sağına çıktım sağından zorla da olsa geçtim ve devam ettim. 230 üstü hıza çıkmıştım devamında da ;) 200 gibi gelmeyi bıraktı diye tahmin ediyorum.
Konuyu daha fazla uzatmanın anlamı da yok, denenir video çekilir.. Youtube'da da rocco ve gtc denenen videolarda var örnek olması açısından.