Hgs de tamam
Akşam hava güzel ***** yerde buluşalımmı Orçun
Printable View
Hgs de tamam
Akşam hava güzel ***** yerde buluşalımmı Orçun
lan orcun 2 dakka bakmadim forum karismis yine ben 106 haric yazmisim sen sikinti olmaz deneriz yazmisin al arabayida benden sen gazla bari ama tek parca getir :)
girtlak olmayan type-r la daha keyfli olur cusse olarak skn typer daha cazip geliyo suan speclerinide ogrenirz heralde
aracıma kpro takınca ben denemek isterim sizinle valla zevkli olur geçme geçilme hiçbir sıkıntım yok orta nokta sakaryada buluşuruz:)
suanda piyasada yuruyen araclar hep ayni markalarin araclari oldgu icin fan olan arkadaslar diger araclari arastrmiyo oyuzden tahmini konusuluyo olabilir calibranin uzerindeki bu motor 0.8 peak 0.6 bar da 204 hp 280nm ben 0.6 peak 0.5 cont la yuruyorm ve yazilim yok oem beyin ile 6750dd limitorlu hepimiz arabadan anlayan insanlariz bu verilere gore bidaha dusunelim
Örnek olması açısından stock turbo astra gsi ile s2k denemesi
s2000 vs Astra GSI Turbo ( LSF GSI ) - Part 2 by karanlik - Car Videos on StreetFire
Araca basınç açarsan tabikide hızlanır
Ama şuana göre konuşursak iyi bi 106 Astrayı geçer
yavrum o geçmelerin eskidendi devran benle denediğinde benim aracım 4.5 boy daha hızlanmış vazyetteydi senle hiç birzaman sağlıklı deneme yapamadım senin ara vermenden sonra benim araç anca dikiş tuttu heleki bu soğuk havalarda ygz nin gsi a yada bana çok şansı yok bayağı çekişmeli olur hatta emin ol geçilme ihtimalinde var yeni setubun hallolsun gel farkı görürsün araçlar ne kadar hızlanmış ozaman anlarsın ;) :)
devran maşallah kardeşim olması gerektiği gibi;)
mami bende şu andan bahsetmiyorum zaten. Şu an NG geçecektir Astrayı. Ama 0.5 basıncı 1.1 lere çekip stabil düzgün avansı cartı curtu açılmış AFR si iyi ayarlanmış bir yazılımla Astra çok hızlanır. Ben bunu demeye çalışıyorum. Ama Selçuk JOB daki hayranlığını hala atamamış. K20 de K20 diyor.
Emre örnek gönderiğin videolara ayıp,
Bi Astra GSI bi S2000 e onu yapamaz!
Terbiyesiz insan, karıştırma ortalığı :)
Emrenin örnek attığı videodaki GSI stock turbo Stock internal 300hp lerdeydi...
1.2 ya da 1.3 bar olması lazım basıncın da yanılmıyorsam... Ve o setup ve basınçla yanlış hatırlamıyorsam 30.000km kullanıldı... Öyle ölümüne bir setup değil yani...
Afedersiniz ama " düzgün" Stock Turbo lu bir GSI 1 bar üzerinde bir basınçlaysa atmosferşk k20 ler yanına yanaşamaz.
He bu k20 nin ayıbı mı yoksa c20 nin ayıbı mı tartışılır tabi :)))
lan osman ozman denedigimizde bana niye demedin aracinin hizlandigini bende kendi kendime diyorm 15 afr ile ygz ile denedgmdeki halinden 6-7 belki 10 boy ilerde olmama ragmen senle nasi kafa kaldim onu dusunuyordum
biri bana bi iyilik yapsin ygz ile ayni spec bi typer ayarlasin yasin sen daha iyi bilirsin dostum baksana bi